DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 918
Ispind, vanille med chokoladeovertræk
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, vanilla with chocolate
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1145 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1145 kJ 1003
Energi (kcal) 275 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 275 kcal 1003
Protein 3,0 g 1321
Protein, deklaration 3,0 g 1321
Kulhydrat difference 23,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 19,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 1 1003
Aske 1,1 g 1001
Tørstof 46,1 g 1001
Vand 53,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 37,3 RE 1 2135
D-vitamin 0,0700 µg 1 2135
E-vitamin 2,90 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,150 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0500 mg 1 2135
Folat 2,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0,500 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 44,0 mg 1 2135
Kalium 195 mg 1 2135
Calcium 102 mg 1 2135
Magnesium 14,0 mg 1 2135
Jern 0,1000 mg 1 2135
Zink 0,500 mg 1 2135
Selen 0,200 µg 1 2135
Fosfor 86,0 mg 1 2135
Jod 9,00 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 23,0 g 1 2143
Tilsat Sukker 19,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 19,3 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 9,940 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,160 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 2,610 2135
Sum fedtsyrer 17,670 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,500 2135
Sum n-6 fedtsyrer 2,100 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,480 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 29,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby