DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 922
Tomatketchup, stærk
Engelsk navn
Tomato ketchup, hot, bottled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 435 kJ 1003
Energi, kcal 102 kcal 1003
Nitrogen, total 0,320 g 1358
Protein, videnskabelig 2,0 g 1358
Protein, deklaration 2,0 g 1358
Kulhydrat, difference 24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 23,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,8 g 1003
Tilsat sukker 21,0 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1358
Fedt, total 0,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 4,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2300 mg 1358
Jern, Fe 0 mg 1358
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1358
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0,800 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby