Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 929
Hvedebrød, solsikkebrød
Engelsk navn
Wheat bread, white, with sunflower kernels
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1135 kJ 1003
Energi, kcal 271 kcal 1003
total-N 1,583 g 1,368 - 1,930 9 1066, 1834
Protein, total 9,0 g 7,798 - 11,001 9 1066, 1834
Protein, deklaration 9,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 44,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 43,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,0 g 3,9 - 6,01 9 1066, 1834
Fedt, total 5,1 g 3,17 - 7,71 13 1066, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,33 - 2,07 9 1066, 1834
Tørstof 65,1 g 61,100 - 69,100 9 1066, 1834
Vand 34,9 g 30,900 - 38,900 9 1066, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,261 mg 0,156 - 0,50 9 1066, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,125 mg 0,075 - 0,38 9 1066, 1834
Niacin 1,72 NE 1003
B6-vitamin 0,147 mg 0,102 - 0,197 5 1834
Folat 58,0 µg 42 - 70 5 1834
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 377 mg 210 - 500 9 1066, 1834
Kalium, K 186 mg 156 - 212 9 1066, 1834
Calcium, Ca 59,1 mg 22 - 169 9 1066, 1834
Magnesium, Mg 45,4 mg 29 - 61,2 9 1066, 1834
Phosphor, P 195 mg 178 - 211 5 1834
Jern, Fe 1,50 mg 1,16 - 2,56 9 1066, 1834
Zink, Zn 1,00 mg 0,8 - 1,20 9 1066, 1834
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,060 1,62 1818
C16:0 0,442 12,0 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,200 5,42 1818
C20:0 0,024 0,63 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,001 0,02 1818
C16:1,n-7 0,011 0,29 1818
C18:1,n-9 0,836 22,6 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,018 0,47 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,98 53,5 1818
C18:3,n-3 0,101 2,74 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,024 0,63 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,726 19,6 1003
Sum monoumættede 0,866 23,4 1003
Sum polyumættede 2,10 56,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,70 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,101 2,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,98 53,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 380 240 T 1301
Leucin 681 430 T 1301
Lysin 222 140 T 1301
Methionin 144 91 T 1301
Cystin 158 100 T 1301
Phenylalanin 475 300 T 1301
Tyrosin 206 130 T 1301
Threonin 253 160 T 1301
Tryptofan 103 65 T 1301
Valin 443 280 T 1301
Arginin 348 220 T 1301
Histidin 206 130 T 1301
Alanin 301 190 T 1301
Asparaginsyre 396 250 T 1301
Glutaminsyre 3090 1950 T 1301
Glycin 332 210 T 1301
Prolin 1060 670 T 1301
Serin 475 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby