Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 932
Kumquat, guldorange, dværgappelsin, rå
Engelsk navn
Kumquats, raw
Taxonomisk navn
Fortunella japonica (Thunb.), Swingle
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 7
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 272 kJ 1003
Energi, kcal 65 kcal 1003
total-N 0,172 g 0,166 0,150 - 0,206 4 1801
Protein, total 1,1 g 1,0 0,938 - 1,288 4 1801
Protein, deklaration 1,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,4 g 4,5 3,9 - 4,9 4 1801
Fedt, total 1,5 g 1,5 1,19 - 1,98 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,5 0,46 - 0,54 4 1801
Tørstof 17,0 g 16,8 15,9 - 18,6 4 1801
Vand 83,0 g 83,2 81,400 - 84,100 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,42 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 113 µg 119 43 - 171 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,037 mg 0,018 - 0,055 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 0,062 - 0,118 2 1938
Niacin 0,429 NE 1003
niacin 0,429 mg 0,338 - 0,520 2 1938
B6-vitamin 0,036 mg 0,035 - 0,037 2 1938
Folat 17,0 µg 15 - 18 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 45,5 mg 1003
L-ascorbinsyre 45,5 mg 46,0 41 - 49 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,80 mg 5,80 4,9 - 6,7 4 1801
Kalium, K 129 mg 132 111 - 142 4 1801
Calcium, Ca 68,5 mg 67,0 60 - 80 4 1801
Magnesium, Mg 14,7 mg 14,5 14,4 - 15,6 4 1801
Phosphor, P 19,0 mg 16 - 22 2 1938
Jern, Fe 0,465 mg 0,445 0,38 - 0,59 4 1801
Kobber, Cu 0,095 mg 0,040 - 0,150 2 1938
Zink, Zn 0,090 mg 0,090 0,083 - 0,097 4 1801
Mangan, Mn 0,135 mg 0,090 - 0,180 2 1938
Selen, Se 0 µg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,28 g 2,25 2 - 2,6 4 1801
Glucose 2,18 g 2,15 2 - 2,4 4 1801
Monosaccharider, total 4,45 g 1003
Saccharose 2,01 g 2,25 1,05 - 2,5 4 1801
Disaccharider, total 2,01 g 1003
Sukkerarter, ialt 6,46 g 1003
Crude fibre 3,70 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,010 0,95 1938
C16:0 0,227 21,0 1938
C18:0 0,010 0,95 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,053 4,95 1938
C18:1,n-9 0,346 32,1 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,313 29,0 1938
C18:3,n-3 0,119 11,0 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,247 22,9 1003
Sum monoumættede 0,399 37,0 1003
Sum polyumættede 0,432 40,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,08 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,119 11,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,313 29,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby