DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 932
Kumquat, guldorange, dværgappelsin, rå
Engelsk navn
Kumquats, raw
Taxonomisk navn
Citrus japonica (Thunberg, 1780)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 272 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 220 kJ 1003
Energi (kcal) 65 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 53 kcal 1003
Protein 1,1 g 1,034 0,937 - 1,28 4 1801
Protein, deklaration 1,1 g 1,034 0,937 - 1,28 4 1801
Kulhydrat difference 13,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,5 g 1003
Kostfibre 4,4 g 4,45 3,9 - 4,9 4 1801
Fedt 1,5 g 1,495 1,19 - 1,98 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 4 1003
Aske 0,5 g 0,49 0,46 - 0,54 4 1801
Tørstof 17,0 g 16,8 15,9 - 18,6 4 1801
Vand 83,0 g 83,2 81,4 - 84,1 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 113 µg 119,0 43 - 171 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0370 mg 0,018 - 0,055 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 0,062 - 0,118 2 1938
Niacinækvivalent 0,429 NE 1003
Niacin 0,429 mg 0,338 - 0,52 2 1938
B6-vitamin 0,0360 mg 0,035 - 0,037 2 1938
Folat 17,0 µg 15 - 18 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 45,5 mg 1003
Ascorbinsyre 45,5 mg 46,0 41 - 49 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,80 mg 5,8 4,9 - 6,7 4 1801
Kalium 129 mg 131,5 111 - 142 4 1801
Calcium 68,5 mg 67,0 60 - 80 4 1801
Magnesium 14,7 mg 14,45 14,4 - 15,6 4 1801
Jern 0,465 mg 0,445 0,38 - 0,59 4 1801
Kobber 0,0950 mg 0,04 - 0,15 2 1938
Zink 0,0900 mg 0,09 0,083 - 0,097 4 1801
Mangan 0,135 mg 0,09 - 0,18 2 1938
Selen 0 µg 1938
Fosfor 19,0 mg 16 - 22 2 1938
Sum mineraler 237 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,28 g 2,25 2 - 2,6 4 1801
Glukose 2,18 g 2,15 2 - 2,4 4 1801
Sum monosakkarider 4,45 g 1003
Sakkarose 2,01 g 2,25 1,05 - 2,5 4 1801
Sum disakkarider 2,01 g 1003
Sum sukkerarter 6,46 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 3,70 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,010 0,951 1938
C16:0 0,227 21 1938
C18:0 0,010 0,951 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,053 4,94 1938
C18:1,n-9 0,346 32 1938
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,313 29 1938
C18:3,n-3 0,119 11 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,247 22,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,399 37 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,432 40 1003
Sum fedtsyrer 1,078 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,119 11 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,313 29 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,172 1801
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,40 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 7 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby