DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 935
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå
Engelsk navn
Pork, ham, silverside, 2 mm fat, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 677 kJ 1003
Energi, kcal 162 kcal 1003
Nitrogen, total 3,127 g 3,12 3,1 - 3,16 3 2091
Protein, videnskabelig 19,0 g 18,945 18,8 - 19,1 3 2091
Protein, deklaration 19,0 g 18,945 18,8 - 19,1 3 2091
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 9,6 g 9,4 8,7 - 10,6 3 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,04 1,03 - 1,07 3 2091
Tørstof 29,6 g 29,4 29,4 - 30 3 2091
Vand 70,4 g 70,6 70 - 70,6 3 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,587 µg 1003
D3-vitamin 0,112 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0950 µg 1300
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 8,801 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 59 mg 2054

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby