Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 938
Kartoffel, efterår (oktober til januar), rå
Engelsk navn
Potato, automn (October to January), raw
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum L.
Synonymer
Kartofler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 363 kJ 1003
Energi, kcal 87 kcal 1003
total-N 0,352 g 0,240 - 0,464 19 1073
Protein, total 2,2 g 1,500 - 2,900 19 1073
Protein, deklaration 2,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 19,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,4 g 1,07 - 2,05 49 T 4
Fedt, total 0,2 g 0,1 - 0,3 4 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,7 - 1,3 19 1073
Tørstof 22,9 g 20,600 - 27,300 19 1073
Vand 77,1 g 72,700 - 79,400 19 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 0,550 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 19,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 19,0 mg 14 - 30 19 1073
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,032 19,9 T 4
C18:0 0,007 4,15 T 4
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 2,08 T 4
C18:1,n-9 0,007 4,15 T 4
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,048 29,9 T 4
C18:3,n-3 0,064 39,8 T 4
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,039 24,2 1003
Sum monoumættede 0,010 6,21 1003
Sum polyumættede 0,112 69,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,161 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,064 39,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,048 29,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 81 230 T 4
Leucin 120 340 T 4
Lysin 127 360 T 4
Methionin 30 85 T 4
Cystin 18 51 T 4
Phenylalanin 88 250 T 4
Tyrosin 42 120 T 4
Threonin 74 210 T 4
Tryptofan 33 95 T 4
Valin 130 370 T 4
Arginin 92 260 T 4
Histidin 39 110 T 4
Alanin 77 220 T 4
Asparaginsyre 465 1320 T 4
Glutaminsyre 292 830 T 4
Glycin 63 180 T 4
Prolin 77 220 T 4
Serin 77 220 T 4

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby