Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 942
Oksekød, hakket, 10-15% fedt, råt
Engelsk navn
Beef, mince, 10-15% fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 687 kJ 1003
Energi, kcal 164 kcal 1003
total-N 3,276 g 3,288 3,056 - 3,456 16 1029
Protein, total 19,4 g 19,5 18,0 - 20,5 16 1029
Protein, deklaration 19,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 9,7 g 9,7 5,8 - 16,3 16 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,85 - 0,98 16 1029
Tørstof 30,0 g 29,7 25,6 - 34,7 16 1029
Vand 70,0 g 70,3 65,300 - 74,400 16 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 11,7 µg 11,7 6,4 - 17 2 1029
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,500 µg 1313
E-vitamin 0,393 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,393 mg 0,355 0,08 - 0,67 16 1029
B1-vitamin 0,044 mg 0,044 0,033 - 0,064 16 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,166 mg 0,163 0,150 - 0,189 16 1029
Niacin 3,93 NE 1003
niacin 3,93 mg 3,90 3,1 - 4,7 16 1029
B6-vitamin 0,261 mg 0,260 0,17 - 0,34 16 1029
Pantothensyre 0,340 mg 0,350 0,24 - 0,46 16 1029
Biotin 1,27 µg 1,30 1,06 - 1,5 16 1029
Folat 9,63 µg 10,65 4,5 - 13 16 1029
B12-vitamin 2,04 µg 1,90 1,5 - 2,7 16 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 64,8 mg 62,5 56 - 83 16 1029
Kalium, K 302 mg 300 270 - 340 16 1029
Calcium, Ca 6,89 mg 6,90 4,4 - 9,3 16 1029
Magnesium, Mg 19,3 mg 18,9 18,1 - 21,0 16 1029
Phosphor, P 174 mg 174 153 - 206 16 1029
Jern, Fe 2,25 mg 2,25 1,66 - 2,6 16 1029
Kobber, Cu 0,067 mg 0,063 0,054 - 0,092 16 1029
Zink, Zn 4,40 mg 4,35 3,5 - 5,4 16 1029
Mangan, Mn 0,009 mg 0,008 0,007 - 0,011 16 1029
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,500 0 - 4,6 43 T 944
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1029
C12:0 0,001 0,00 1029
C14:0 0,245 2,11 1029
C16:0 2,12 18,2 1029
C18:0 1,20 10,4 1029
C20:0 0,005 0,04 1029
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,099 0,85 1029
C16:1,n-7 4,05 34,9 1029
C18:1,n-9 3,02 26,0 1029
C18:1,n-7 0,144 1,24 1029
C20:1,n-11 0,012 0,10 1029
C18:1,trans n-9 0,179 1,54 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,187 1,61 1029
C18:3,n-3 0,049 0,42 1029
Andre fedtsyrer 0,290 2,50 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,57 30,8 1003
Sum monoumættede 7,32 63,1 1003
Sum polyumættede 0,236 2,04 1003
Sum transfedtsyrer 0,179 1,54 1003
Fedtsyrer, total 11,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,049 0,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,187 1,61 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 63 mg 62 57 - 68 16 1029

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby