DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 942
Oksekød, hakket, 10-15% fedt, rå
Engelsk navn
Beef, mince, 10-15% fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 687 kJ 1003
Energi, kcal 164 kcal 1003
Nitrogen, total 3,276 g 3,288 3,05 - 3,45 16 1029
Protein, videnskabelig 19,4 g 19,4553125 18 - 20,5 16 1029
Protein, deklaration 19,4 g 19,4553125 18 - 20,5 16 1029
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 9,7 g 9,7 5,8 - 16,3 16 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9475 0,85 - 0,98 16 1029
Tørstof 30,0 g 29,65 25,6 - 34,7 16 1029
Vand 70,0 g 70,35 65,3 - 74,4 16 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 11,7 µg 11,7 6,4 - 17 2 1029
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3-vitamin 0,500 µg 1313
E-vitamin 0,393 α-TE
alfa-tokoferol 0,393 mg 0,355 0,08 - 0,67 16 1029
B1-vitamin 0,0441 mg 0,0435 0,033 - 0,064 16 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,166 mg 0,163 0,15 - 0,189 16 1029
Niacinækvivalent 3,93 NE 1003
Niacin 3,93 mg 3,9 3,1 - 4,7 16 1029
B6-vitamin 0,261 mg 0,26 0,17 - 0,34 16 1029
Pantothensyre 0,340 mg 0,35 0,24 - 0,46 16 1029
Biotin 1,27 µg 1,3 1,06 - 1,5 16 1029
Folat 9,63 µg 10,65 4,5 - 13 16 1029
B12-vitamin 2,04 µg 1,9 1,5 - 2,7 16 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 64,8 mg 62,5 56 - 83 16 1029
Kalium, K 302 mg 300 270 - 340 16 1029
Calcium, Ca 6,89 mg 6,9 4,4 - 9,3 16 1029
Magnesium, Mg 19,3 mg 18,85 18,1 - 21 16 1029
Fosfor, P 174 mg 173,5 153 - 206 16 1029
Jern, Fe 2,25 mg 2,25 1,66 - 2,6 16 1029
Kobber, Cu 0,0666 mg 0,0625 0,054 - 0,092 16 1029
Zink, Zn 4,40 mg 4,35 3,5 - 5,4 16 1029
Mangan, Mn 0,00850 mg 0,008 0,007 - 0,011 16 1029
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,5 0 - 4,6 43 T 944
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1029
C12:0 0,001 0,00754 1029
C14:0 0,192 2,11 1029
C16:0 1,657 18,2 1029
C18:0 0,942 10,3 1029
C20:0 0,004 0,0468 1029
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,077 0,852 1029
C16:1,n-7 3,168 34,8 1029
C18:1,n-9 2,362 26 1029
C18:1,n-7 0,113 1,23 1029
C20:1,n-11 0,010 0,107 1029
C18:1,trans 0,140 1,53 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,147 1,61 1029
C18:3,n-3 (ALA) 0,039 0,424 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,227 2,5 1029
Sum mættede 2,796 30,7 1003
Sum monoumættede 5,730 63,1 1003
Sum polyumættede 0,185 2,03 1003
Transfedtsyrer, total 0,140 1,53 1003
Fedtsyrer, total 9,077 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,039 0,424 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,147 1,61 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 61 mg 2054

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby