Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 943
Tyggegummi, uden sukker, uspec.
Engelsk navn
Chewing gum, no sugar added, all types
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1451 kJ 1003
Energi, kcal 347 kcal 1003
total-N 0,096 g 5 1823
Protein, total 0,6 g 5 1823
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 86,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 83,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 83,6 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 0 - 2,4 5 1823
Kostfiber 2,4 g 1865
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 9,8 g 5 1823
Tørstof 96,4 g 1 1823
Vand 3,6 g 1 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 102 mg 1 1823
Kalium, K 87,0 mg 1 1823
Calcium, Ca 2355 mg 1 1823
Magnesium, Mg 186 mg 1 1823
Jern, Fe 10,0 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,050 mg 1 1823
Zink, Zn 0,090 mg 1 1823
Mangan, Mn 1,09 mg 1 1823
Selen, Se 1,00 µg 0,5 - 2,0 4 T 903
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Maltose 2,40 g 1 1823
Disaccharider, total 2,40 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,40 g 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby