DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 943
Tyggegummi, uden sukker, uspec.
Engelsk navn
Chewing gum, no sugar added, all types
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1451 kJ 1003
Energi, kcal 342 kcal 1003
Nitrogen, total 0,096 g 5 1823
Protein, videnskabelig 0,6 g 5 1823
Protein, deklaration 0,6 g 5 1823
Kulhydrat, difference 86,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 83,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 83,6 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 0 - 2,4 5 1823
Kostfibre 2,4 g 1865
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 9,8 g 5 1823
Tørstof 96,4 g 1 1823
Vand 3,6 g 1 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 102 mg 1 1823
Kalium, K 87,0 mg 1 1823
Calcium, Ca 2360 mg 1 1823
Magnesium, Mg 186 mg 1 1823
Jern, Fe 10,00 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,0500 mg 1 1823
Zink, Zn 0,0900 mg 1 1823
Mangan, Mn 1,09 mg 1 1823
Selen, Se 1,000 µg 0,5 - 2 4 T 903
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Maltose 2,40 g 1 1823
Disaccharider, total 2,40 g 1003
Sukkerarter, total 2,40 g 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby