Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 95
Ylette naturel
Engelsk navn
Ymer, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 245 kJ 1003
Energi, kcal 59 kcal 1003
total-N 0,986 g 0,831 - 1,160 81 1236, 2092
Protein, total 6,3 g 5,302 - 7,401 81 1236, 2092
Protein, deklaration 6,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,8 g 1,3 - 2,4 81 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,0 0,92 - 1,0 2 1001, 2092
Tørstof 13,5 g 12,6 - 12,6 81 1236, 2092
Vand 86,5 g 87,400 - 87,400 81 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 11,0 µg 1 2092
ß-caroten 8,00 µg 1003
D-vitamin 0,050 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,050 µg 1003
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,039 mg 0,030 - 0,048 4 1046, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,225 mg 0,16 - 0,266 6 1046, 2092
Niacin 1,60 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,070 - 0,12 3 1046, 2092
B6-vitamin 0,044 mg 0,039 - 0,052 3 1046, 2092
Pantothensyre 0,330 mg 1 2092
Biotin 1,90 µg 1 2092
Folat 14,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,533 µg 0,44 - 0,64 3 1046, 2092
C-vitamin 0,400 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,400 mg 0,3 - 0,4 3 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 81,0 mg 57 - 103 10 1232, 2092
Natrium, Na 38,0 mg 1 2092
Kalium, K 156 mg 147 - 164 18 1232, 2092
Calcium, Ca 194 mg 172 - 214 19 1232, 2092
Magnesium, Mg 15,3 mg 13,7 - 17,1 19 1232, 2092
Phosphor, P 134 mg 117 - 151 18 1232, 2092
Jern, Fe 0,024 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,014 mg 1 2092
Zink, Zn 0,701 mg 0,63 - 0,79 7 1234, 2092
Jod, I 13,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,003 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,360 µg 1 2092
Selen, Se 3,60 µg 1 2092
Nikkel, Ni 0,440 µg 1 2092
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 1,04 g 0,76 - 1,48 24 1224
D-mælkesyre 0,030 g 0,01 - 0,15 19 1224
Mælkesyre, total 1,07 g 0,78 - 1,48 24 1224
Citronsyre 0,040 g 0,01 - 0,14 25 1224
Organiske syrer, tot. 1,11 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1 2092
Galaktose 0,058 g 0 - 0,25 25 1224, 2092
Glucose 0 g 14 1224, 2092
Monosaccharider, total 0,058 g 1003
Lactose 3,25 g 2,66 - 3,59 25 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 3,25 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,31 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,068 4,00 2092
C6:0 0,041 2,40 2092
C8:0 0,027 1,60 2092
C10:0 0,054 3,20 2092
C12:0 0,054 3,20 2092
C14:0 0,177 10,4 2092
C15:0 0,014 0,80 2092
C16:0 0,489 28,8 2092
C18:0 0,204 12,0 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,014 0,80 2092
C16:1,n-7 0,027 1,60 2092
C18:1,n-9 0,353 20,8 2092
C18:1,n-7 0,014 0,80 2092
C18:1,trans n-9 0,068 4,00 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,041 2,40 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,014 0,80 2092
C18:3,n-3 0,014 0,80 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,014 0,80 2092
Andre fedtsyrer 0,014 0,80 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,13 66,3 1003
Sum monoumættede 0,408 24,0 1003
Sum polyumættede 0,069 4,06 1003
Sum transfedtsyrer 0,082 4,82 1003
Fedtsyrer, total 1,70 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,014 0,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,041 2,41 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 7 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 355 360 T 170
Leucin 631 640 T 170
Lysin 542 550 T 170
Methionin 187 190 T 170
Cystin 14 14 T 170
Phenylalanin 316 320 T 170
Tyrosin 325 330 T 170
Threonin 256 260 T 170
Tryptofan 90 91 T 170
Valin 444 450 T 170
Arginin 227 230 T 170
Histidin 187 190 T 170
Alanin 217 220 T 170
Asparaginsyre 503 510 T 170
Glutaminsyre 1340 1360 T 170
Glycin 138 140 T 170
Prolin 661 670 T 170
Serin 385 390 T 170

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby