Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 955
Gås, kød, rå
Engelsk navn
Goose, flesh only, raw
Taxonomisk navn
Anser anser
Synonymer
Gæs, Gåsekød
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 53
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,777
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 663 kJ 1003
Energi, kcal 158 kcal 1003
total-N 3,640 g 4 1342
Protein, total 22,8 g 4 1342
Protein, deklaration 22,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 7,1 g 4 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1342
Tørstof 31,7 g 1342
Vand 68,3 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 30,0 RE 1003
Retinol 30,0 µg 9 - 60 3 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg T 101
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg T 101
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,129 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,377 mg 1938
Niacin 9,56 NE 1003
niacin 4,28 mg 1938
B6-vitamin 0,640 mg 1938
Pantothensyre 1,97 mg 1938
Folat 11,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,490 µg 1938
C-vitamin 7,20 mg 1003
L-ascorbinsyre 7,20 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 69,0 mg 1 1058
Kalium, K 315 mg 1 1058
Calcium, Ca 13,0 mg 1938
Magnesium, Mg 24,0 mg 1 1058
Phosphor, P 312 mg 1 1938
Jern, Fe 2,57 mg 1938
Kobber, Cu 0,306 mg 19 1938
Zink, Zn 2,34 mg 1938
Mangan, Mn 0,024 mg 1938
Selen, Se 24,0 µg 14 - 35 5 T 87
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,030 0,57 1342
C14:0 0,030 0,57 1342
C16:0 1,47 28,3 1342
C18:0 0,920 17,7 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,270 5,19 1342
C18:1,n-9 1,58 30,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,798 15,4 1342
C18:3,n-3 0,100 1,92 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,45 47,1 1003
Sum monoumættede 1,85 35,6 1003
Sum polyumættede 0,898 17,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,20 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 1,92 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,798 15,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 84 mg 1 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1170 320 1342
Leucin 1930 530 1342
Lysin 1930 530 1342
Methionin 619 170 1342
Cystin 349 96 1342
Phenylalanin 946 260 1342
Tyrosin 874 240 1342
Threonin 983 270 1342
Tryptofan 317 87 1342
Valin 1200 330 1342
Arginin 1460 400 1342
Histidin 619 170 1342
Alanin 1460 400 1342
Asparaginsyre 2220 610 1342
Glutaminsyre 3570 980 1342
Glycin 1270 350 1342
Prolin 1130 310 1342
Serin 983 270 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby