Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 956
Rundstykke, spansk
Engelsk navn
Bread, white, roll
Synonymer
Spanske rundstykker
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1192 kJ 1003
Energi, kcal 285 kcal 1003
total-N 1,655 g 1,408 - 1,85 17 1011, 1066, 1257, 1834
Protein, total 9,4 g 8,026 - 10,545 17 1011, 1066, 1257, 1834
Protein, deklaration 10,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 58,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 54,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 53,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,4 g 2,4 - 4,8 17 1011, 1066, 1257, 1834
Fedt, total 2,0 g 1,6 - 2,7 11 1011, 1257, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 0,76 - 2,99 11 1011, 1257, 1834
Tørstof 71,5 g 63,4 - 75,3 11 1011, 1257, 1834
Vand 28,5 g 24,700 - 36,600 11 1011, 1257, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg T 1063
B1-vitamin 0,175 mg 0,123 - 0,380 17 1011, 1066, 1257, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,081 mg 0,053 - 0,100 11 1011, 1257, 1834
Niacin 1,65 NE 1003
niacin 1,20 mg 1,01 - 1,28 2 T 1063
B6-vitamin 0,073 mg 0,061 - 0,086 11 1011, 1257, 1834
Pantothensyre 0,500 mg T 1212
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3,0 4 T 1212
Folat 69,7 µg 54 - 82 7 1257, 1834
Frit folat 8,00 µg T 1063
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1040 mg 1000 980 - 1140 3 1257
Natrium, Na 502 mg 95 - 652 11 1011, 1257, 1834
Kalium, K 145 mg 108 - 172 11 1011, 1257, 1834
Calcium, Ca 49,0 mg 24 - 90,9 11 1011, 1257, 1834
Magnesium, Mg 20,8 mg 14 - 25 11 1011, 1257, 1834
Phosphor, P 121 mg 96 - 142 11 1011, 1257, 1834
Jern, Fe 1,31 mg 0,8 - 3,55 17 1011, 1066, 1257, 1834
Kobber, Cu 0,117 mg 0,110 0,10 - 0,14 3 1257
Zink, Zn 0,754 mg 0,4 - 1,42 17 1011, 1066, 1257, 1834
Jod, I 2,50 µg 0,7 - 4,2 5 T 1063
Mangan, Mn 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 852
Chrom, Cr 6,20 µg 4,40 1,2 - 14,1 30 T 852
Selen, Se 3,10 µg 2,95 0 - 8,5 30 T 852
Molybdæn, Mo 0 µg 5 T 852
Nikkel, Ni 23,6 µg 15,8 1,9 - 90,2 30 T 852
Kviksølv, Hg 0,640 µg 0,200 0 - 6,10 30 T 852
Arsen, As 0,700 µg 0,400 0 - 2,3 15 T 1063
Cadmium, Cd 3,00 µg 2,70 0,7 - 7,1 30 T 852
Bly, Pb 8,50 µg 4,60 0 - 28,2 30 T 852
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg T 1063
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,5 13 T 852
Glucose 0,100 g 0 - 0,2 13 T 852
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Lactose 0 g T 1063
Maltose 0 g T 1063
Saccharose 0,050 g T 852
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1655
Sukkerarter, ialt 0,350 g 1003
Stivelse 53,4 g 53,9 52,3 - 54,0 3 1257
(a)Hexoses 3,10 g T 1063
(b)Pentoses 1,27 g T 1063
(c)UronicAcids 0,160 g T 1063
Cellulose 0,410 g T 1063
Lignin 0 g T 1063
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 T 1521
C10:0 0,000 0,00 T 1521
C12:0 0,001 0,06 T 1521
C14:0 0,014 1,02 T 1521
C16:0 0,431 32,3 T 1521
C18:0 0,060 4,46 T 1521
C20:0 0,000 0,00 T 1521
C22:0 0,000 0,00 T 1521
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,16 T 1521
C18:1,n-9 0,451 33,7 T 1521
C18:1,n-7 0,018 1,35 T 1521
C20:1,n-11 0,001 0,09 T 1521
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 T 1521
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,325 24,3 T 1521
C18:3,n-3 0,033 2,49 T 1521
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,506 37,9 1003
Sum monoumættede 0,472 35,3 1003
Sum polyumættede 0,358 26,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,34 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,033 2,47 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,325 24,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 414 250 T 861
Leucin 712 430 T 861
Lysin 232 140 T 861
Methionin 154 93 T 861
Cystin 182 110 T 861
Phenylalanin 497 300 T 861
Tyrosin 232 140 T 861
Threonin 281 170 T 861
Tryptofan 99 60 T 861
Valin 480 290 T 861
Arginin 381 230 T 861
Histidin 215 130 T 861
Alanin 314 190 T 861
Asparaginsyre 463 280 T 861
Glutaminsyre 3050 1840 T 861
Glycin 397 240 T 861
Prolin 1090 660 T 861
Serin 497 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby