Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 960
Makrel i tomat, konserves
Engelsk navn
Mackerel, in tomato sauce, canned
Taxonomisk navn
Scomber scombrus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,925
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 647 kJ 1003
Energi, kcal 155 kcal 1003
total-N 1,873 g 1,870 1,71 - 2,02 12 2068
Protein, total 11,7 g 11,7 10,688 - 12,625 12 2068
Protein, deklaration 11,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 10,3 g 10,3 7,4 - 12,5 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,8 1,51 - 1,91 12 2068
Tørstof 27,6 g 27,8 26,0 - 29,6 12 2068
Vand 72,4 g 72,2 70,400 - 74,000 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 29,1 RE 1003
Retinol 29,1 µg 29,1 27,8 - 30,3 2 2068
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 2,60 µg 1003
D3 cholecalciferol 2,60 µg 2,60 2,48 - 2,71 2 2068
25-hydroxycholecalciferol 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 1,52 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,52 mg 1,52 1,5 - 1,54 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,045 mg 0,045 0,044 - 0,046 2 2068
B2-vitamin, riboflavin 0,172 mg 0,172 0,169 - 0,174 2 2068
Niacin 6,82 NE 1003
niacin 4,75 mg 4,75 4,6 - 4,9 2 2068
B6-vitamin 0,166 mg 0,166 0,149 - 0,182 2 2068
Pantothensyre 0,181 mg 0,181 0,162 - 0,200 2 2068
Biotin 6,05 µg 6,05 5,8 - 6,3 2 2068
Folat 19,0 µg 6 1803
Frit folat 3,00 µg T 48
B12-vitamin 5,85 µg 5,85 5,6 - 6,1 2 2068
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 607 mg 607 602 - 612 2 2068
Natrium, Na 346 mg 346 343 - 348 2 2068
Kalium, K 357 mg 357 342 - 372 2 2068
Calcium, Ca 16,0 mg 16,0 13 - 19 2 2068
Magnesium, Mg 23,1 mg 23,1 23,0 - 23,2 2 2068
Phosphor, P 122 mg 122 120 - 123 2 2068
Jern, Fe 0,695 mg 0,695 0,68 - 0,71 2 2068
Kobber, Cu 0,107 mg 0,107 0,097 - 0,117 2 2068
Zink, Zn 0,585 mg 0,585 0,58 - 0,59 2 2068
Jod, I 12,4 µg 12,4 12,4 - 12,4 2 2068
Mangan, Mn 0,058 mg 0,058 0,044 - 0,072 2 2068
Chrom, Cr 6,45 µg 6,45 5,5 - 7,4 2 2068
Selen, Se 19,5 µg 19,5 19 - 20 2 2068
Nikkel, Ni 2,60 µg 2,60 2,3 - 2,9 2 2068
Kviksølv, Hg 3,91 µg 1,2 - 12,5 53 T 34
Arsen, As 143 µg 27,0 - 261,2 53 T 34
Cadmium, Cd 0,454 µg 0,12 - 1,40 53 T 34
Bly, Pb 0,218 µg 0,0 - 1,4 53 T 34
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,00 mg 0 - 2,0 2 1473
Tyramin 0,397 mg <0,01 - 1,63 6 1455
Phenylethylamin 0,043 mg <0,01 - 0,21 6 1455
Putrescin 0,050 mg 0 - 0,2 2 1473
Cadaverin 0,997 mg 0,005 - 5,2 6 1455
Spermin 0 mg 2 1473
Spermidin 0 mg 2 1473
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2068
C10:0 0,000 0,00 2068
C12:0 0,000 0,00 2068
C14:0 0,625 7,29 2068
C15:0 0,036 0,42 2068
C16:0 1,11 13,0 2068
C18:0 0,209 2,44 2068
C20:0 0,000 0,00 2068
C22:0 0,000 0,00 2068
C24:0 0,000 0,00 2068
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,308 3,59 2068
C18:1,n-9 0,818 9,54 2068
C18:1,n-7 0,159 1,85 2068
C20:1,n-9 0,830 9,68 2068
C22:1,n-9 0,095 1,11 2068
C22:1,n-11 1,37 16,0 2068
C24:1,n-9 0,092 1,07 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,301 3,51 2068
C18:3,n-3 0,146 1,70 2068
C18:4,n-3 0,429 5,00 2068
C20:2,n-6 0,000 0,00 2068
C20:3,n-6 0,000 0,00 2068
C20:4,n-3 0,088 1,03 2068
C20:4,n-6 0,003 0,03 2068
C20:5,n-3 0,569 6,64 2068
C22:5,n-3 0,110 1,28 2068
C22:6,n-3 1,04 12,2 2068
Andre fedtsyrer 0,233 2,72 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,98 23,1 1003
Sum monoumættede 3,67 42,8 1003
Sum polyumættede 2,69 31,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 8,57 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,38 27,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,304 3,55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 75 mg 1001
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 562 300 T 1105
Leucin 862 460 T 1105
Lysin 1030 550 T 1105
Methionin 318 170 T 1105
Cystin 73 39 T 1105
Phenylalanin 468 250 T 1105
Tyrosin 450 240 T 1105
Threonin 524 280 T 1105
Tryptofan 124 66 T 1105
Valin 730 390 T 1105
Arginin 581 310 T 1105
Histidin 581 310 T 1105
Alanin 674 360 T 1105
Asparaginsyre 1050 560 T 1105
Glutaminsyre 1290 690 T 1105
Glycin 637 340 T 1105
Prolin 431 230 T 1105
Serin 506 270 T 1105

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby