DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 967
Kiks, Marie
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1834 kJ 1003
Energi, kcal 435 kcal 1003
Nitrogen, total 1,228 g 1,245 1,11 - 1,41 10 1962
Protein, videnskabelig 7,0 g 7,0965 6,32 - 8,03 10 1962
Protein, deklaration 7,7 g 7,78125 6,93 - 8,81 10 1962
Kulhydrat, difference 79,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 76,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 72,5 g 1003
Tilsat sukker 20,0 g 1003
Kostfibre 2,6 g 2,6 2 - 2,9 10 1962
Fedt, total 10,6 g 10,95 6,9 - 13,1 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1,44 1,06 - 1,85 10 1962
Tørstof 98,2 g 98,15 96,2 - 99,2 10 1962
Vand 1,8 g 1,85 0,8 - 3,8 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1339
E-vitamin 0,400 α-TE
alfa-tokoferol 0,400 mg 0,25 - 0,56 2 1034
alfa-tokotrienol 0,0700 mg 0,07 - 0,07 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1337
B1-vitamin 0,0850 mg 1 1962
B2-vitamin, riboflavin 0,0220 mg 1 1962
Niacinækvivalent 1,17 NE 1003
Niacin 1,08 mg 1 1962
B6-vitamin 0,0720 mg 1 1962
Pantothensyre 0 mg 1 1962
Biotin 1,60 µg 1 1962
Folat 9,60 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 525 mg 544,5 300 - 600 10 1962
Natrium, Na 432 mg 438 300 - 500 10 1962
Kalium, K 130 mg 1 1962
Calcium, Ca 36,5 mg 1 1962
Magnesium, Mg 19,4 mg 1 1962
Fosfor, P 91,0 mg 1 1962
Jern, Fe 0,860 mg 1 1962
Kobber, Cu 0,105 mg 1 1962
Zink, Zn 0,464 mg 1 1962
Jod, I 1,36 µg 1 1962
Mangan, Mn 0,400 mg 1 1962
Chrom, Cr 0 µg 1 1962
Selen, Se 3,80 µg 1 1962
Nikkel, Ni 1,50 µg 1 1962
Kviksølv, Hg 0 µg 2 T 1301
Arsen, As 0 µg 2 T 1301
Cadmium, Cd 2,50 µg 1 1962
Bly, Pb 1,25 µg 0,7 - 2 12 T 1301
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,520 g 0,595 0,063 - 1 10 1962
Glukose 0,796 g 0,8465 0,12 - 1,83 10 1962
Monosaccharider, total 1,32 g 1003
Laktose 0,115 g 0 0 - 1,07 10 1962
Maltose 0,201 g 0,203 0,111 - 0,333 10 1962
Sakkarose 16,2 g 15,9 13,3 - 20,8 10 1962
Disaccharider, total 16,5 g 1003
Sukkerarter, total 17,8 g 1003
Stivelse 54,6 g 55,85 49,7 - 57,9 10 1962
Hexose 3,44 g 1337
Pentose 1,41 g 1337
Uronic Acid 0,180 g 1337
Cellulose 0,460 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,000 0 1962
C10:0 0,000 0 1962
C12:0 0,000 0 1962
C14:0 0,092 0,958 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 3,977 41,6 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,431 4,5 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 3,471 36,3 1962
C18:1,n-7 0,086 0,895 1962
C20:1,n-11 0,007 0,0698 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,014 0,15 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,360 14,2 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,076 0,794 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,046 0,483 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 4,499 47 1003
Sum monoumættede 3,563 37,2 1003
Sum polyumættede 1,436 15 1003
Transfedtsyrer, total 0,061 0,634 1003
Fedtsyrer, total 9,558 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,076 0,794 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,360 14,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 3 mg 1339
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 307 250 1040
Leucin 528 430 1040
Lysin 109 89 1040
Methionin 109 89 1040
Cystin 97 79 1040
Phenylalanin 368 300 1040
Tyrosin 147 120 1040
Threonin 209 170 1040
Tryptofan 70 57 1040
Valin 368 300 1040
Arginin 246 200 1040
Histidin 172 140 1040
Alanin 246 200 1040
Asparaginsyre 344 280 1040
Glutaminsyre 2520 2050 1040
Glycin 295 240 1040
Prolin 835 680 1040
Serin 393 320 1040

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby