Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 967
Kiks, Marie
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Synonymer
Mariekiks, Mariekiks
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1834 kJ 1003
Energi, kcal 438 kcal 1003
total-N 1,228 g 1,245 1,11 - 1,41 10 1962
Protein, total 7,0 g 7,1 6,327 - 8,037 10 1962
Protein, deklaration 7,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 79,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 76,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 75,9 g 1003
Tilsat sukker 20,0 g 1003
Kostfiber 2,6 g 2,6 2 - 2,9 10 1962
Fedt, total 10,6 g 11,0 6,9 - 13,1 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1,4 1,06 - 1,85 10 1962
Tørstof 98,2 g 98,2 96,2 - 99,2 10 1962
Vand 1,8 g 1,9 0,800 - 3,800 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1339
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 0,25 - 0,56 2 1034
alfa-tokotrienol 0,070 mg 0,07 - 0,07 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1337
B1-vitamin 0,085 mg 1 1962
B2-vitamin, riboflavin 0,022 mg 1 1962
Niacin 1,17 NE 1003
niacin 1,08 mg 1 1962
B6-vitamin 0,072 mg 1 1962
Pantothensyre 0 mg 1 1962
Biotin 1,60 µg 1 1962
Folat 9,60 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 525 mg 545 300 - 600 10 1962
Natrium, Na 432 mg 438 300 - 500 10 1962
Kalium, K 130 mg 1 1962
Calcium, Ca 36,5 mg 1 1962
Magnesium, Mg 19,4 mg 1 1962
Phosphor, P 91,0 mg 1 1962
Jern, Fe 0,860 mg 1 1962
Kobber, Cu 0,105 mg 1 1962
Zink, Zn 0,464 mg 1 1962
Jod, I 1,36 µg 1 1962
Mangan, Mn 0,400 mg 1 1962
Chrom, Cr 0 µg 1 1962
Selen, Se 3,80 µg 1 1962
Nikkel, Ni 1,50 µg 1 1962
Kviksølv, Hg 0,440 µg 0,150 0 - 2,20 64 T 1301
Arsen, As 1,82 µg 1,70 0 - 8,30 64 T 1301
Cadmium, Cd 2,50 µg 1 1962
Bly, Pb 1,50 µg 1,70 0,7 - 2,0 10 T 1301
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,520 g 0,595 0,063 - 1 10 1962
Glucose 0,796 g 0,847 0,12 - 1,83 10 1962
Monosaccharider, total 1,32 g 1003
Lactose 0,115 g 0,000 0 - 1,07 10 1962
Maltose 0,201 g 0,203 0,111 - 0,333 10 1962
Saccharose 16,2 g 15,9 13,3 - 20,8 10 1962
Disaccharider, total 16,5 g 1003
Sukkerarter, ialt 17,8 g 1003
Stivelse 54,6 g 55,9 49,7 - 57,9 10 1962
(a)Hexoses 3,44 g 1337
(b)Pentoses 1,41 g 1337
(c)UronicAcids 0,180 g 1337
Cellulose 0,460 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,000 0,00 1962
C10:0 0,000 0,00 1962
C12:0 0,000 0,00 1962
C14:0 0,095 0,96 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 4,10 41,6 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,444 4,50 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 3,58 36,3 1962
C18:1,n-7 0,088 0,89 1962
C20:1,n-11 0,007 0,07 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,015 0,15 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,40 14,2 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,078 0,79 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,048 0,48 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,64 47,1 1003
Sum monoumættede 3,68 37,3 1003
Sum polyumættede 1,48 15,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,063 0,63 1003
Fedtsyrer, total 9,86 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,078 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,40 14,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 3 mg 1339
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 307 250 1040
Leucin 528 430 1040
Lysin 109 89 1040
Methionin 109 89 1040
Cystin 97 79 1040
Phenylalanin 368 300 1040
Tyrosin 147 120 1040
Threonin 209 170 1040
Tryptofan 70 57 1040
Valin 368 300 1040
Arginin 246 200 1040
Histidin 172 140 1040
Alanin 246 200 1040
Asparaginsyre 344 280 1040
Glutaminsyre 2520 2050 1040
Glycin 295 240 1040
Prolin 835 680 1040
Serin 393 320 1040

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby