Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 970
Bønnespirer, mung, rå
Engelsk navn
Bean sprouts, mung, raw
Taxonomisk navn
Phaseolus radiata L. (Vigna radiata (L.) R. Wilczek)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,775
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 143 kJ 1003
Energi, kcal 34 kcal 1003
total-N 0,486 g 8 1938
Protein, total 3,0 g 8 1938
Protein, deklaration 3,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1938
Fedt, total 0,2 g 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 8 1938
Tørstof 9,6 g 8 1938
Vand 90,4 g 8 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 12,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 33,0 µg 1360
B1-vitamin 0,084 mg 8 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,124 mg 8 1938
Niacin 1,37 NE 1003
niacin 0,749 mg 8 1938
B6-vitamin 0,088 mg 8 1938
Pantothensyre 0,380 mg 4 1938
Folat 100 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 13,2 mg 1003
L-ascorbinsyre 13,2 mg 8 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 4 1938
Kalium, K 149 mg 8 1938
Calcium, Ca 25,8 mg 15,6 - 35,7 6 1015
Magnesium, Mg 21,0 mg 8 1938
Phosphor, P 100 mg 74,1 - 120 6 1015
Jern, Fe 0,910 mg 8 1938
Kobber, Cu 0,164 mg 8 1938
Zink, Zn 0,410 mg 8 1938
Mangan, Mn 0,188 mg 8 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,810 g 0,59 - 1,03 7 1342
Neutr.Det.Fibre (NDF) 1,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1342
C16:0 0,032 26,7 1342
C18:0 0,008 6,67 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,022 18,3 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,042 35,0 1342
C18:3,n-3 0,016 13,3 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,040 33,3 1003
Sum monoumættede 0,022 18,3 1003
Sum polyumættede 0,058 48,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,120 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,016 13,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,042 35,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 131 270 1342
Leucin 175 360 1342
Lysin 170 350 1342
Methionin 35 71 1342
Cystin 17 35 1342
Phenylalanin 117 240 1342
Tyrosin 53 110 1342
Threonin 78 160 1342
Tryptofan 37 77 1342
Valin 131 270 1342
Arginin 199 410 1342
Histidin 73 150 1342
Alanin 102 210 1342
Asparaginsyre 486 1000 1342
Glutaminsyre 165 340 1342
Glycin 63 130 1342
Serin 34 69 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby