DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 971
Lakrids, sød
Engelsk navn
Liquorice, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1463 kJ 1003
Energi, kcal 345 kcal 1003
Nitrogen, total 0,576 g 0,576 0,576 - 0,576 1 1823
Protein, videnskabelig 3,6 g 3,6 3,6 - 3,6 1 1823
Protein, deklaration 3,6 g 3,6 3,6 - 3,6 1 1823
Kulhydrat, difference 78,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 78,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 42,7 g 1003
Tilsat sukker 41,0 g 1358
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt, total 2,0 g 4 1823
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 2,2 g 1 1823
Tørstof 85,9 g 1 1823
Vand 14,1 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,500 mg 1 1823
Natrium, Na 22,0 mg 1 1823
Kalium, K 11,0 mg 1 1823
Magnesium, Mg 26,0 mg 1 1823
Jern, Fe 0,350 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,0500 mg 1 1823
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 11,0 g 1 1823
Glukose 12,6 g 1 1823
Monosaccharider, total 23,6 g 1003
Maltose 2,20 g 1 1823
Sakkarose 16,9 g 1 1823
Disaccharider, total 19,1 g 1003
Sukkerarter, total 42,7 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,600 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby