DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 973
Yderlår, skinkesteg, med svær, rå
Engelsk navn
Pork, ham, silverside with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 759 kJ 1003
Energi, kcal 182 kcal 1003
Nitrogen, total 3,056 g 2,76 - 3,34 18 1832
Protein, videnskabelig 18,5 g 0 16,7 - 20,3 18 1832
Protein, deklaration 18,5 g 0 16,7 - 20,3 18 1832
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 12,0 g 6,7 - 17,4 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,99 0,87 - 1,1 50 T 1003
Tørstof 31,5 g 27,6 - 35,5 18 1832
Vand 68,5 g 64,5 - 72,4 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,606 µg 1003
D3-vitamin 0,121 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0970 µg 1300
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 11,040 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 2054

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby