Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 973
Yderlår, skinkesteg, med svær, rå
Engelsk navn
Pork, ham, silverside with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 759 kJ 1003
Energi, kcal 181 kcal 1003
total-N 3,056 g 2,768 - 3,344 18 1832
Protein, total 18,5 g 16,7 - 20,3 18 1832
Protein, deklaration 18,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 12,0 g 6,7 - 17,4 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,0 0,87 - 1,10 49 T 1003
Tørstof 31,5 g 27,600 - 35,500 18 1832
Vand 68,5 g 64,500 - 72,400 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,606 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,121 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,097 µg 1300
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby