Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 978
Bønnespirer, uspec., rå
Engelsk navn
Bean sprouts, average values, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 157 kJ 1003
Energi, kcal 37 kcal 1003
total-N 0,479 g 0,288 - 0,784 11 1073, 1825
Protein, total 3,0 g 1,800 - 4,900 11 1073, 1825
Protein, deklaration 3,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,2 g 4 1825
Fedt, total 0,3 g 0,2 - 0,4 11 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,3 - 0,6 11 1073, 1825
Tørstof 10,0 g 4,200 - 25,100 13 1073, 1808, 1825
Vand 90,0 g 74,900 - 95,800 13 1073, 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 32,0 µg 19 - 44 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 33,0 µg T 970
B1-vitamin 0,084 mg 8 T 970
B2-vitamin, riboflavin 0,124 mg 8 T 970
Niacin 1,37 NE 1003
niacin 0,749 mg 8 T 970
B6-vitamin 0,081 mg 0,067 - 0,100 3 1072
Pantothensyre 0,380 mg 4 T 970
Folat 100 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 13,2 mg 1003
L-ascorbinsyre 13,2 mg 8 T 970
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 4 T 970
Kalium, K 149 mg 8 T 970
Calcium, Ca 25,8 mg 15,6 - 35,7 6 T 970
Magnesium, Mg 21,0 mg 8 T 970
Phosphor, P 100 mg 74,1 - 120 6 T 970
Jern, Fe 0,910 mg 8 T 970
Kobber, Cu 0,164 mg 8 T 970
Zink, Zn 0,410 mg 8 T 970
Mangan, Mn 0,188 mg 8 T 970
Nikkel, Ni 29,1 µg 28,7 11,7 - 47,6 10 1932
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 970
C6:0 0,000 0,00 T 970
C8:0 0,000 0,00 T 970
C10:0 0,000 0,00 T 970
C12:0 0,000 0,00 T 970
C14:0 0,000 0,00 T 970
C16:0 0,049 26,7 T 970
C18:0 0,012 6,67 T 970
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 T 970
C18:1,n-9 0,034 18,3 T 970
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 970
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 970
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,065 35,0 T 970
C18:3,n-3 0,025 13,3 T 970
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 970
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 970
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 970
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 970
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 970
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,061 33,0 1003
Sum monoumættede 0,034 18,4 1003
Sum polyumættede 0,090 48,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,185 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 13,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,065 35,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 129 270 T 970
Leucin 172 360 T 970
Lysin 168 350 T 970
Methionin 34 71 T 970
Cystin 17 35 T 970
Phenylalanin 115 240 T 970
Tyrosin 53 110 T 970
Threonin 77 160 T 970
Tryptofan 37 77 T 970
Valin 129 270 T 970
Arginin 196 410 T 970
Histidin 72 150 T 970
Alanin 101 210 T 970
Asparaginsyre 479 1000 T 970
Glutaminsyre 163 340 T 970
Glycin 62 130 T 970
Serin 33 69 T 970

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby