Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 985
Grisebov med svær, rå
Engelsk navn
Pork, hand with rind, raw
Synonymer
Svinebov med svær, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 T 1050
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 787 kJ 1003
Energi, kcal 188 kcal 1003
total-N 3,008 g 2,720 - 3,280 18 1832
Protein, total 18,2 g 16,4 - 19,9 18 1832
Protein, deklaration 18,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 12,9 g 7,8 - 18,1 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,0 0,87 - 1,10 49 T 1003
Tørstof 32,1 g 28,600 - 35,600 18 1832
Vand 67,9 g 64,400 - 71,400 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,616 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,126 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,098 µg 1300
E-vitamin 0,444 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,444 mg 0,380 0,13 - 0,87 20 T 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,832 mg 0,860 0,37 - 1,23 20 T 1003
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 0,138 0,113 - 0,173 20 T 1003
Niacin 9,75 NE 1003
niacin 6,38 mg 6,50 4,3 - 8,0 20 T 1003
B6-vitamin 0,319 mg 0,310 0,24 - 0,46 20 T 1003
Pantothensyre 0,708 mg 0,700 0,38 - 1,11 20 T 1003
Biotin 3,11 µg 3,05 2,2 - 4,2 20 T 1003
Folat 3,92 µg 4,15 2,3 - 5,8 20 T 1003
B12-vitamin 0,755 µg 0,750 0,4 - 1,4 20 T 1003
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 48,4 mg 47,5 40 - 61 20 T 1003
Kalium, K 320 mg 321 248 - 383 20 T 1003
Calcium, Ca 6,25 mg 5,90 4,2 - 9,3 20 T 1003
Magnesium, Mg 20,4 mg 20,0 16,1 - 23,5 20 T 1003
Phosphor, P 188 mg 189 163 - 201 20 T 1003
Jern, Fe 0,489 mg 0,470 0,37 - 0,70 20 T 1003
Kobber, Cu 0,045 mg 0,040 0,03 - 0,07 20 T 1003
Zink, Zn 1,40 mg 1,37 1,13 - 2,14 20 T 1003
Jod, I 1,10 µg T 1003
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,01 - 0,01 20 T 1003
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 T 1003
Selen, Se 10,2 µg 1917
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1003
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 T 1003
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 1003
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 T 1003
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 T 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 902 300 T 1003
Leucin 1380 460 T 1003
Lysin 1680 560 T 1003
Methionin 481 160 T 1003
Cystin 126 42 T 1003
Phenylalanin 692 230 T 1003
Tyrosin 632 210 T 1003
Threonin 782 260 T 1003
Tryptofan 202 67 T 1003
Valin 993 330 T 1003
Arginin 1110 370 T 1003
Histidin 692 230 T 1003
Alanin 1110 370 T 1003
Asparaginsyre 1680 560 T 1003
Glutaminsyre 2560 850 T 1003
Glycin 932 310 T 1003
Prolin 722 240 T 1003
Serin 752 250 T 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby