DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 985
Grisebov med svær, rå
Engelsk navn
Pork, hand with rind, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 T 1050
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 787 kJ 1003
Energi, kcal 189 kcal 1003
Nitrogen, total 3,008 g 2,72 - 3,28 18 1832
Protein, videnskabelig 18,2 g 0 16,4 - 19,9 18 1832
Protein, deklaration 18,2 g 0 16,4 - 19,9 18 1832
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 12,9 g 7,8 - 18,1 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,99 0,87 - 1,1 50 T 1003
Tørstof 32,1 g 28,6 - 35,6 18 1832
Vand 67,9 g 64,4 - 71,4 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777
D-vitamin 0,616 µg 1003
D3-vitamin 0,126 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0980 µg 1300
E-vitamin 0,444 α-TE
alfa-tokoferol 0,444 mg 0,38 0,13 - 0,87 20 T 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,832 mg 0,86 0,37 - 1,23 20 T 1003
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 0,138 0,113 - 0,173 20 T 1003
Niacinækvivalent 9,74 NE 1003
Niacin 6,38 mg 6,5 4,3 - 8 20 T 1003
B6-vitamin 0,319 mg 0,31 0,24 - 0,46 20 T 1003
Pantothensyre 0,708 mg 0,7 0,38 - 1,11 20 T 1003
Biotin 3,11 µg 3,05 2,2 - 4,2 20 T 1003
Folat 3,92 µg 4,15 2,3 - 5,8 20 T 1003
B12-vitamin 0,755 µg 0,75 0,4 - 1,4 20 T 1003
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 48,4 mg 47,5 40 - 61 20 T 1003
Kalium, K 320 mg 320,5 248 - 383 20 T 1003
Calcium, Ca 6,25 mg 5,9 4,2 - 9,3 20 T 1003
Magnesium, Mg 20,4 mg 19,95 16,1 - 23,5 20 T 1003
Fosfor, P 188 mg 188,5 163 - 201 20 T 1003
Jern, Fe 0,488 mg 0,47 0,37 - 0,7 20 T 1003
Kobber, Cu 0,0450 mg 0,04 0,03 - 0,07 20 T 1003
Zink, Zn 1,40 mg 1,37 1,13 - 2,14 20 T 1003
Jod, I 1,10 µg T 1003
Mangan, Mn 0,01000 mg 0,01 0,01 - 0,01 20 T 1003
Chrom, Cr 5,30 µg 3 0,4 - 7,3 126 T 1003
Selen, Se 10,2 µg 1917
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1003
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,8 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0 0 - 2,3 126 T 1003
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 1003
Cadmium, Cd 1,90 µg 1 0 - 24 126 T 1003
Bly, Pb 5,60 µg 2,8 0 - 9,2 126 T 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 11,868 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 902 300 T 1003
Leucin 1380 460 T 1003
Lysin 1680 560 T 1003
Methionin 481 160 T 1003
Cystin 126 42 T 1003
Phenylalanin 692 230 T 1003
Tyrosin 632 210 T 1003
Threonin 782 260 T 1003
Tryptofan 202 67 T 1003
Valin 993 330 T 1003
Arginin 1110 370 T 1003
Histidin 692 230 T 1003
Alanin 1110 370 T 1003
Asparaginsyre 1680 560 T 1003
Glutaminsyre 2560 850 T 1003
Glycin 932 310 T 1003
Prolin 722 240 T 1003
Serin 752 250 T 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby