DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 986
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt
Engelsk navn
Blended spread, 80% fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3006 kJ 1003
Energi, kcal 731 kcal 1003
Nitrogen, total 0,070 g 1 2092
Protein, videnskabelig 0,4 g 1 2092
Protein, deklaration 0,4 g 1 2092
Kulhydrat, difference 0,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt, total 80,8 g 79,6 - 83 21 2092, 1250
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 1,2 g 1,2 1,2 - 1,2 1 2092
Tørstof 82,9 g 82,2 - 83,9 21 2092, 1250
Vand 17,1 g 16 - 17,7 21 1250, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 579 RE 1003
Retinol 557 µg 449 - 699 21 1250, 2092
D-vitamin 0,532 µg 1003
D3-vitamin 0,532 µg 1003
E-vitamin 7,20 α-TE
alfa-tokoferol 7,20 mg 1 2092
gamma-tokoferol 7,60 mg 1003
alfa-tokotrienol 0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1003
B1-vitamin 0,00500 mg 1003
B2-vitamin, riboflavin 0,0260 mg 1003
Niacinækvivalent 0,178 NE 1003
Niacin 0,0740 mg 1003
B6-vitamin 0 mg 1003
Pantothensyre 0,0810 mg 1003
Biotin 0 µg 1003
Folat 2,07 µg 1003
Frit folat 0 µg 1003
B12-vitamin 0,0920 µg 1003
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1003
beta-caroten 267 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 592 mg 522 - 680 21 1250, 2092
Natrium, Na 358 mg 310 - 406 21 1250, 2092
Kalium, K 37,0 mg 16 - 51 21 1250, 2092
Calcium, Ca 13,0 mg 1 2092
Magnesium, Mg 1,30 mg 1 2092
Fosfor, P 15,0 mg 1 2092
Jern, Fe 0,0190 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,0250 mg 1 2092
Zink, Zn 0,0220 mg 1 2092
Jod, I 1,90 µg 1 2092
Mangan, Mn 0 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,610 µg 1 2092
Selen, Se 1,90 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 0 µg 1003
Nikkel, Ni 1,13 µg 1 2092
Kviksølv, Hg 0,148 µg 1003
Arsen, As 0,01000 µg 1003
Cadmium, Cd 0,377 µg 1003
Bly, Pb 2,96 µg 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,0220 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0,500 g 1 2092
Maltose 0 g 1003
Sakkarose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 0,500 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 0,500 g 1003
Stivelse 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2,413 3,14 2092
C6:0 1,734 2,25 2092
C8:0 0,926 1,2 2092
C10:0 1,982 2,58 2092
C12:0 2,219 2,89 2092
C14:0 6,463 8,41 2092
C15:0 0,689 0,897 2092
C16:0 18,527 24,1 2092
C18:0 7,325 9,53 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,528 0,687 2092
C16:1,n-7 0,797 1,03 2092
C18:1,n-9 21,327 27,7 2092
C18:1,n-7 1,077 1,4 2092
C18:1,trans 2,111 2,74 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,739 6,17 2092
C18:2,conjugerede 0,226 0,294 2092
C18:3,n-3 (ALA) 1,853 2,41 2092
C18:2,trans 0,474 0,617 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1,368 1,78 2092
Sum mættede 42,278 55 1003
Sum monoumættede 23,729 30,9 1003
Sum polyumættede 6,818 8,88 1003
Transfedtsyrer, total 2,585 3,36 1003
Fedtsyrer, total 76,778 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,853 2,41 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,739 6,17 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 264 mg 21 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 26 370 1003
Leucin 43 610 1003
Lysin 39 560 1003
Methionin 11 150 1003
Cystin 4 51 1003
Phenylalanin 22 320 1003
Tyrosin 19 270 1003
Threonin 19 270 1003
Tryptofan 6 89 1003
Valin 30 430 1003
Arginin 15 220 1003
Histidin 13 180 1003
Alanin 14 200 1003
Asparaginsyre 36 520 1003
Glutaminsyre 91 1300 1003
Glycin 9 130 1003
Prolin 43 610 1003
Serin 25 360 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby