DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 987
Konfektureprodukt, skumvare, uspec.
Engelsk navn
Marshmellows, unspecified
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1466 kJ 1003
Energi, kcal 345 kcal 1003
Nitrogen, total 0,832 g 0,624 - 0,96 2 1823
Protein, videnskabelig 5,2 g 3,9 - 6 2 1823
Protein, deklaration 5,2 g 3,9 - 6 2 1823
Kulhydrat, difference 79,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 79,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 79,0 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1865
Fedt, total 0,9 g 0,6 - 1,4 2 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,1 g 0,06 - 0,06 2 1823
Tørstof 85,3 g 81,4 - 91,2 2 1823
Vand 14,7 g 8,8 - 18,6 2 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 21,0 mg 17 17 - 27 5 1823
Kalium, K 2,40 mg - 6 5 1823
Calcium, Ca 3,00 mg 5 - 5 5 1823
Magnesium, Mg 0,900 mg - 2,2 5 1823
Jern, Fe 0,300 mg 0,5 - 0,5 5 1823
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,60 g 2,3 - 7,4 6 1823
Glukose 11,5 g 12 6,5 - 14,3 6 1823
Monosaccharider, total 15,1 g 1003
Maltose 6,70 g 9,6 - 10,6 6 1823
Sakkarose 47,4 g 43,4 33,2 - 65,7 6 1823
Disaccharider, total 54,1 g 1003
Sukkerarter, total 69,2 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,720 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby