Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 991
Hvedebrød med fedtrige frø, store, industrifremstillet
Engelsk navn
Wheat bread, high fat seeds, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1122 kJ 1003
Energi, kcal 268 kcal 1003
total-N 1,680 g 1,640 1,560 - 1,87 6 1011, 1257, 1309
Protein, total 9,6 g 9,3 8,892 - 10,659 6 1011, 1257, 1309
Protein, deklaration 10,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 45,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 40,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 39,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,3 g 5,5 4,2 - 6,1 6 1011, 1257, 1309
Fedt, total 6,4 g 5,6 4,6 - 9,3 6 1011, 1257, 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,71 - 2,04 6 1011, 1257, 1309
Tørstof 63,2 g 63,0 59,3 - 67,0 6 1011, 1257, 1309
Vand 36,8 g 37,1 33,000 - 40,700 6 1011, 1257, 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 836
ß-caroten 0 µg T 836
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,218 mg 0,189 0,180 - 0,292 5 1011, 1257, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,083 mg 0,082 0,061 - 0,108 5 1011, 1257, 1309
Niacin 1,68 NE 1003
niacin 1,12 mg 1,09 0,99 - 1,28 3 1309
B6-vitamin 0,076 mg 0,049 - 0,210 20 1011, 1257, T 861
Pantothensyre 0,307 mg 0,310 0,28 - 0,33 3 1309
Biotin 3,70 µg 3,70 3,5 - 3,9 2 1309
Folat 26,0 µg 25,0 22 - 32 4 1257, 1309
B12-vitamin 0,087 µg 0,115 0,112 - 0,12 4 1309, 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 750 mg 770 598 - 870 8 1257, 1309, 2006
Natrium, Na 439 mg 436 282 - 612 18 1011, 1257, 1309, 2006, 2097
Kalium, K 195 mg 186 177 - 223 5 1011, 1257, 1309
Calcium, Ca 33,2 mg 30,6 29,6 - 45 5 1011, 1257, 1309
Magnesium, Mg 43,4 mg 43,1 36 - 53 5 1011, 1257, 1309
Phosphor, P 147 mg 138 121 - 177 5 1011, 1257, 1309
Jern, Fe 1,50 mg 1,49 1,4 - 1,62 5 1011, 1257, 1309
Kobber, Cu 0,205 mg 0,205 0,181 - 0,23 4 1257, 1309
Zink, Zn 1,14 mg 1,16 1,01 - 1,20 5 1011, 1257, 1309
Jod, I 16,6 µg 16,1 10,9 - 21,4 6 1309, 2006
Mangan, Mn 0,740 mg 0,740 0,7 - 0,78 3 1309
Chrom, Cr 5,80 µg 4,40 3,8 - 9,2 3 1309
Selen, Se 3,57 µg 3,50 2,8 - 4,4 3 1309
Nikkel, Ni 14,2 µg 2,9 - 30,8 13 1309, 1889
Cadmium, Cd 4,17 µg 1,4 - 8,1 13 1309, 1889
Bly, Pb 1,30 µg 1,10 0 - 2,8 10 1889
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 36,8 g 36,8 34,6 - 38,6 5 1257, 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,000 23,0 1309
C18:0 0,000 3,73 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1309
C18:1,n-9 0,000 30,4 1309
C18:1,n-7 0,000 1,14 1309
C20:1,n-11 0,000 0,00 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 22,6 1309
C18:3,n-3 0,000 19,1 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 420 250 T 861
Leucin 722 430 T 861
Lysin 235 140 T 861
Methionin 156 93 T 861
Cystin 185 110 T 861
Phenylalanin 504 300 T 861
Tyrosin 235 140 T 861
Threonin 286 170 T 861
Tryptofan 101 60 T 861
Valin 487 290 T 861
Arginin 386 230 T 861
Histidin 218 130 T 861
Alanin 319 190 T 861
Asparaginsyre 470 280 T 861
Glutaminsyre 3090 1840 T 861
Glycin 403 240 T 861
Prolin 1110 660 T 861
Serin 504 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby