Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 995
Fasan, kød og skind, rå
Engelsk navn
Pheasant, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Phasianus colchinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 66
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,892
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 713 kJ 1003
Energi, kcal 170 kcal 1003
total-N 3,632 g 1938
Protein, total 21,7 g 1938
Protein, deklaration 21,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 9,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1938
Tørstof 32,2 g 1938
Vand 67,8 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 73,0 RE 1003
Retinol 73,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,072 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,143 mg 1938
Niacin 11,9 NE 1003
niacin 6,43 mg 1938
B6-vitamin 0,660 mg 1938
Pantothensyre 0,928 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0,770 µg 1938
C-vitamin 5,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,30 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 40,0 mg 1938
Kalium, K 243 mg 1938
Calcium, Ca 12,0 mg 1938
Magnesium, Mg 20,0 mg 1938
Phosphor, P 214 mg 1938
Jern, Fe 1,15 mg 1938
Kobber, Cu 0,065 mg 1938
Zink, Zn 0,960 mg 1938
Jod, I 8,00 µg 1356
Mangan, Mn 0,017 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,012 0,14 1342
C16:0 1,97 23,8 1342
C18:0 1,11 13,4 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,42 17,1 1342
C18:1,n-9 2,57 31,0 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,10 13,2 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,066 0,79 1342
C20:5,n-3 0,004 0,05 1342
C22:5,n-3 0,029 0,34 1342
C22:6,n-3 0,008 0,09 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,09 37,3 1003
Sum monoumættede 3,99 48,2 1003
Sum polyumættede 1,20 14,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 8,29 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,041 0,49 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,16 14,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 71 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1160 320 1342
Leucin 1850 510 1342
Lysin 1890 520 1342
Methionin 690 190 1342
Cystin 400 110 1342
Phenylalanin 944 260 1342
Tyrosin 981 270 1342
Threonin 1090 300 1342
Tryptofan 331 91 1342
Valin 1200 330 1342
Arginin 1490 410 1342
Histidin 799 220 1342
Alanin 1450 400 1342
Asparaginsyre 1930 530 1342
Glutaminsyre 2910 800 1342
Glycin 1820 500 1342
Prolin 1020 280 1342
Serin 1090 300 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby