DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1008
Karameller, blandede
Engelsk navn
Toffees, mixed
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2023 kJ 1003
Energi (kcal) 482 kcal 1003
Protein 2,1 g 1344
Protein, deklaration 2,1 g 1344
Kulhydrat difference 71,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 71,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 67,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 20,9 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,80 g 1003
Aske 0,8 g 0,35 - 1,6 5 1348
Tørstof 95,2 g 1344
Vand 4,8 g 1344
Nitrogen 0,336 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0,398 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 320 mg 1344
Kalium 210 mg 1344
Calcium 95,0 mg 1344
Magnesium 25,0 mg 1344
Jern 1,50 mg 1344
Kobber 0,400 mg 1344
Zink 0,320 mg 0,13 - 0,6 5 1348
Mangan 0,0830 mg 0,028 - 0,13 5 1348
Krom 17,0 µg 4 - 37 5 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0,500 µg 0,5 - 1 5 1348
Fosfor 64,0 mg 1344
Jod 12,0 µg 1356
Nikkel 20,0 µg 3 - 40 5 1348
Kviksølv 0 µg 0 - 0,4 5 1348
Arsen 0 µg 2 1348
Cadmium 1,000 µg 0,5 - 2 5 1348
Bly 5,00 µg 0 - 10 5 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 66,8 g 1344
Tilsat Sukker 65,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 65,3 g 1 2133
Stivelse 0,910 g 1344
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 11,200 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,900 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,800 2136
Sum fedtsyrer 16,720 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 24 71 1344
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby