DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1010
Leverpostej
Engelsk navn
Liver pâté, pork, Danish
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 989 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 985 kJ 1003
Energi (kcal) 238 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 237 kcal 1003
Protein 11,3 g 9,3 - 13,3 36 1306, 1840
Protein fra Aminosyrer 9,2 g 1003
Protein, deklaration 11,3 g 9,3 - 13,3 36 1306, 1840
Kulhydrat difference 5,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,7 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1337
Fedt 19,2 g 13,7 - 24,6 22 1306, 2193
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,79 g 20 1003
Aske 2,1 g 20 1306
Tørstof 37,9 g 32,7 - 44 22 1306, 2193
Vand 62,1 g 56 - 67,3 22 1306, 2193
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3950 RE 1003
Retinol 3950 µg 20 1306
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
E-vitamin 0,260 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,260 mg 20 1306
K1-vitamin 4,00 µg 1 - 10 2 1003, 2193
Menaquinon 4 8,21 µg 2 2193
Menaquinon 5 µg 2 2193
Menaquinon 6 0,183 µg 2 2193
Menaquinon 7 0,725 µg 2 2193
Menaquinon 8 0,556 µg 2 2193
Menaquinon 9 0,214 µg 2 2193
Menaquinon 10 0,268 µg 2 2193
K2-vitamin 9,58 µg
K-vitamin 13,6 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,130 mg 20 1306
Riboflavin (B2-vitamin) 1,02 mg 20 1306
Niacinækvivalent 6,50 NE 1003
Niacin 4,40 mg 20 1306
B6-vitamin 0,210 mg 20 1306
Pantotensyre 1,60 mg 20 1306
Biotin 24,0 µg 20 1306
Folat 170 µg 20 1306
Frit folat 20,0 µg 1375
B12-vitamin 9,90 µg 20 1306
C-vitamin 29,0 mg 1003
Ascorbinsyre 29,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 718 mg 489 - 815 20 1306
Kalium 170 mg 140 - 210 36 1127, 1306
Calcium 26,0 mg 20 1306
Magnesium 12,5 mg 20 1306
Jern 5,57 mg 20 1306
Kobber 0,410 mg 20 1306
Zink 2,50 mg 20 1306
Mangan 0,170 mg 20 1306
Krom 3,20 µg 20 1306
Selen 19,2 µg 16,1 - 22 30 1306, 1897
Fosfor 164 mg 20 1306
Chlorid 980 mg 660 - 1220 20 1306
Jod 3,10 µg 2,2 - 5,3 5 1055
Nikkel 1,20 µg 20 1306
Kviksølv 0,500 µg 0,2 - 0,8 4 1348
Arsen 0 µg 1 1348
Cadmium 2,40 µg 2,1 0,0 - 5,4 23 1061
Sum mineraler 2080 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0400 g 1337
Glukose 0,0600 g 1337
Sum monosakkarider 0,1000 g 1003
Laktose 2,69 g 1337
Maltose 0 g 1337
Sakkarose 0,910 g 1337
Sum disakkarider 3,60 g 1003
Sum sukkerarter 3,70 g 1003
Tilsat Sukker 1,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 1,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,000 g 1003
Cellulose 0,0500 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 1306
C12:0 0,000 0,0 1306
C14:0 0,256 1,47 1306
C16:0 4,401 25,3 1306
C18:0 2,242 12,9 1306
C20:0 0,000 0,0 1306
C22:0 0,000 0,0 1306
C24:0 0,000 0,0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1306
C16:1,n-7 0,481 2,77 1306
C18:1,n-9 7,574 43,6 1306
C20:1,n-11 0,143 0,825 1306
C18:1,trans 0,000 0,0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,883 10,8 1306
C18:3,n-3 0,198 1,13 1306
C20:4,n-6 0,178 1,02 1306
C22:6,n-3 0,000 0,0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1306
Sum mættede fedtsyrer 6,899 39,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,199 47,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,259 13 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 17,357 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,198 1,13 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,061 11,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 110 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,803 1306, 1840
Isoleucin 523 290 1059
Leucin 973 540 1059
Lysin 775 430 1059
Methionin 234 130 1059
Cystin 90 50 1059
Phenylalanin 523 290 1059
Tyrosin 361 200 1059
Threonin 469 260 1059
Tryptofan 126 70 1059
Valin 667 370 1059
Arginin 667 370 1059
Histidin 288 160 1059
Alanin 685 380 1059
Asparaginsyre 937 520 1059
Glutaminsyre 1460 810 1059
Glycin 775 430 1059
Prolin 667 370 1059
Serin 541 300 1059
Sum essentielle Aminosyrer 4578,77
Sum ikke essentielle aminosyrer 6183,15
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 229 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,904 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby