DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1011
Æblegele
Engelsk navn
Apple jelly
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1030 kJ 1003
Energi (kcal) 243 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 59,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 59,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 60,2 g 1001
Vand 39,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,0800 NE 1003
Cholin 10,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 59,0 g 1321
Tilsat Sukker 52,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 52,9 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,083 20,6 T 2.0
C18:0 0,016 3,87 T 2.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,016 3,87 T 2.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,226 56,4 T 2.0
C18:3,n-3 0,060 15 T 2.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 2.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,098 24,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,016 3,87 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,286 71,5 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,060 15 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,226 56,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 16 200 T 2.0
Leucin 26 320 T 2.0
Lysin 24 300 T 2.0
Methionin 5 60 T 2.0
Cystin 2 20 T 2.0
Phenylalanin 13 160 T 2.0
Tyrosin 8 100 T 2.0
Threonin 14 180 T 2.0
Tryptofan 5 60 T 2.0
Valin 19 240 T 2.0
Arginin 11 140 T 2.0
Histidin 8 100 T 2.0
Alanin 21 260 T 2.0
Asparaginsyre 146 1820 T 2.0
Glutaminsyre 42 520 T 2.0
Glycin 14 180 T 2.0
Prolin 15 190 T 2.0
Serin 21 260 T 2.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 2.0
Massefylde 1,2 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby