DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1018
Plantemargarine, 80%, stege/bage
Engelsk navn
Plant margarine, 80%, fry/bake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2984 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2984 kJ 1003
Energi (kcal) 726 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 726 kcal 1003
Protein 0,1 g T 1030.0
Protein, deklaration 0,1 g T 1030.0
Kulhydrat difference 0,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 80,2 g 79,9 - 80,4 5 1863
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,48 g 1 1003
Aske 2,8 g T 1030.0
Tørstof 84,0 g T 1030.0
Vand 16,0 g T 1030.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 840 RE 1003
Retinol 780 µg T 1030.0
beta-Caroten 360 µg T 1030.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 8,50 α-TE
alfa-Tokoferol 8,50 mg 8,0 5 - 12 11 T 1030.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,00700 mg 0,005 - 0,008 2 T 1030.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 0,005 - 0,028 4 T 1030.0
Niacinækvivalent 0,183 NE 1003
Niacin 0 mg T 1030.0
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1030.0
Pantotensyre 0 mg T 1030.0
Biotin 0 µg T 1030.0
Folat 2,00 µg T 1030.0
Frit folat 2,00 µg T 1030.0
B12-vitamin 0 µg T 1030.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 1030.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 592 mg 1 T 1030.0
Kalium 52,0 mg 1 T 1030.0
Calcium 10,00 mg 5 - 13 2 T 1030.0
Magnesium 1,90 mg 1 T 1030.0
Jern 0,0600 mg 0,03 - 0,11 5 T 1030.0
Kobber 0,01000 mg 1 T 1030.0
Zink 0,0500 mg 1 T 1030.0
Mangan 0,0120 mg 1 T 1030.0
Krom 9,20 µg 3 - 19,7 12 T 1030.0
Selen 0 µg 1 T 1030.0
Fosfor 10,00 mg 1 T 1030.0
Jod 1,50 µg 1 - 2 T 1030.0
Nikkel 10,3 µg 1,3 - 20,3 12 T 1030.0
Kviksølv 0 µg 1 T 1030.0
Cadmium 0,300 µg 0,0 0,0 - 1,5 12 T 1030.0
Bly 0,600 µg 0,0 - 4,6 12 T 1030.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,350 0,458 1863
C10:0 0,120 0,157 1863
C12:0 5,601 7,33 1863
C14:0 2,110 2,76 1863
C16:0 14,802 19,3 1863
C18:0 8,301 10,8 1863
C20:0 0,000 0,0 1863
C22:0 0,000 0,0 1863
C24:0 0,000 0,0 1863
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1863
C16:1,n-7 0,000 0,0 1863
C18:1,n-7 1,130 1,48 1863
C18:1,n-9 25,904 33,9 1863
C20:1,n-11 0,510 0,668 1863
C22:1,n-9 0,000 0,0 1863
C24:1,n-9 0,000 0,0 1863
C18:1,trans 0,000 0,0 1863
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 12,802 16,7 1863
C18:3,n-3 3,120 4,08 1863
C18:3,n-6 0,000 0,0 1863
C22:6,n-3 0,000 0,0 1863
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1,600 2,09 1863
Sum mættede fedtsyrer 31,284 40,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 27,544 36 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 15,922 20,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 76,350 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 3,120 4,08 1003
Sum n-6 fedtsyrer 12,802 16,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,016 T 1030.0
Isoleucin 46 370 T 1027.0
Leucin 74 590 T 1027.0
Lysin 60 480 T 1027.0
Methionin 19 150 T 1027.0
Cystin 7 56 T 1027.0
Phenylalanin 38 300 T 1027.0
Tyrosin 38 300 T 1027.0
Threonin 34 270 T 1027.0
Tryptofan 11 88 T 1027.0
Valin 51 410 T 1027.0
Arginin 28 220 T 1027.0
Histidin 21 170 T 1027.0
Alanin 26 210 T 1027.0
Asparaginsyre 58 460 T 1027.0
Glutaminsyre 160 1270 T 1027.0
Glycin 16 130 T 1027.0
Prolin 74 590 T 1027.0
Serin 41 330 T 1027.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,952 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby