DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1023
Tomatsuppe, spiseklar
Engelsk navn
Soup, tomato, ready to eat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 304 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 304 kJ 1003
Energi (kcal) 72 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 72 kcal 1003
Protein 1,6 g 1,56 - 1,71 10 1342
Protein fra Aminosyrer 1,3 g 1003
Protein, deklaration 1,6 g 1,56 - 1,71 10 1342
Kulhydrat difference 13,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,7 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1342
Fedt 1,5 g 1,46 - 1,6 10 1342
Alkohol 0,0 g 1342
Salt deklaration 1,74 g 10 1003
Aske 2,4 g 2,3 - 2,5 10 1342
Tørstof 18,7 g 18 - 19,4 13 1342
Vand 81,3 g 80,6 - 82 13 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 56,0 RE 1342
D-vitamin 0 µg 1 2132
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 0,06 - 0,08 10 1342
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 0,04 - 0,04 10 1342
Niacinækvivalent 1,37 NE 1003
Niacin 1,10 mg 1 - 1,2 10 1342
B6-vitamin 0,0900 mg 1342
Pantotensyre 0,120 mg 1342
Folat 12,0 µg 3 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 53,0 mg 1003
Ascorbinsyre 53,0 mg 46 - 60 10 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 695 mg 654 - 736 10 1342
Kalium 210 mg 1342
Calcium 11,0 mg 9 - 13 10 1342
Magnesium 6,00 mg 1342
Jern 1,40 mg 1,1 - 1,7 10 1342
Kobber 0,200 mg 1342
Zink 0,194 mg 1342
Mangan 0,200 mg 1342
Selen 1,50 µg 1 2132
Fosfor 27,0 mg 1342
Jod 3,00 µg 1 2141
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 7,30 g 1 2141
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,70 g 1 2141
Crude fibre 0,400 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1342
C6:0 0,010 0,741 1342
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,020 1,48 1342
C16:0 0,161 11,7 1342
C18:0 0,070 5,11 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 0,741 1342
C18:1,n-9 0,335 24,3 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,637 46,2 1342
C18:3,n-3 0,132 9,56 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,263 19 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,345 25 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,769 55,8 1003
Sum fedtsyrer 1,377 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,132 9,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,637 46,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,262 1342
Isoleucin 47 180 1342
Leucin 79 300 1342
Lysin 39 150 1342
Methionin 18 69 1342
Cystin 22 84 1342
Phenylalanin 55 210 1342
Tyrosin 34 130 1342
Threonin 42 160 1342
Tryptofan 16 61 1342
Valin 52 200 1342
Arginin 47 180 1342
Histidin 29 110 1342
Alanin 45 170 1342
Asparaginsyre 128 490 1342
Glutaminsyre 616 2350 1342
Glycin 42 160 1342
Prolin 107 410 1342
Serin 63 240 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,30 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby