DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1024
Sild, marineret, kryddersild
Engelsk navn
Herring, pickled, spiced, canned
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 955 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 955 kJ 1003
Energi (kcal) 229 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 229 kcal 1003
Protein 12,4 g 11,5 - 13,8 4 1841
Protein fra Aminosyrer 9,8 g 1003
Protein, deklaration 12,4 g 11,5 - 13,8 4 1841
Kulhydrat difference 10,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 15,2 g 10,7 - 19 4 1841
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,95 g 6 1003
Aske 6,0 g 5,2 - 6,6 4 1841
Tørstof 44,3 g 42,6 - 47,2 4 1841
Vand 55,7 g 52,8 - 57,4 4 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,0 RE 1003
Retinol 17,0 µg 14 - 21 4 1841
D-vitamin 13,0 µg 1003
D3-vitamin 13,0 µg 10 - 17 4 1841
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg T 47.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,170 mg T 47.0
Niacinækvivalent 2,31 NE 1003
B6-vitamin 0,200 mg 1 2135
Folat 1,80 µg 6 T 47.0
B12-vitamin 6,20 µg 5,6 - 6,8 4 1841
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1180 mg 620 - 1550 6 T 47.0
Kalium 44,0 mg 27 - 56 6 T 47.0
Calcium 30,0 mg 14,5 - 62 6 T 47.0
Magnesium 6,40 mg 5,1 - 7,6 6 T 47.0
Jern 0,920 mg 0,55 - 1,32 6 T 47.0
Zink 0,640 mg 0,27 - 1,02 6 T 47.0
Selen 19,0 µg 16 - 25 6 T 47.0
Fosfor 52,0 mg 39 - 75 6 T 47.0
Jod 35,0 µg 14 - 44 4 1841
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 11,0 g 1 1001
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 1,264 9,04 1841
C16:0 2,026 14,4 1841
C18:0 0,139 0,995 1841
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,597 4,27 1841
C18:1,n-7 0,158 1,12 1841
C18:1,n-9 1,479 10,5 1841
C20:1,n-11 2,039 14,5 1841
C22:1,n-11 2,905 20,7 1841
C24:1,n-9 0,185 1,32 1841
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,166 1,18 1841
C18:3,n-3 0,128 0,912 1841
C18:4,n-3 0,369 2,63 1841
C20:5,n-3 0,759 5,42 1841
C22:5,n-3 0,058 0,414 1841
C22:6,n-3 1,440 10,2 1841
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,273 1,95 1841
Sum mættede fedtsyrer 3,430 24,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,362 52,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,919 20,8 1003
Sum fedtsyrer 13,984 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,753 19,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,166 1,18 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,984 1841
Isoleucin 615 310 T 47.0
Leucin 1010 510 T 47.0
Lysin 1090 550 T 47.0
Methionin 357 180 T 47.0
Cystin 62 31 T 47.0
Phenylalanin 536 270 T 47.0
Tyrosin 357 180 T 47.0
Threonin 556 280 T 47.0
Tryptofan 139 70 T 47.0
Valin 754 380 T 47.0
Arginin 714 360 T 47.0
Histidin 317 160 T 47.0
Alanin 734 370 T 47.0
Asparaginsyre 1230 620 T 47.0
Glutaminsyre 1370 690 T 47.0
Glycin 575 290 T 47.0
Prolin 476 240 T 47.0
Serin 516 260 T 47.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 104 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby