DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1025
Kødrand, dybfrost
Engelsk navn
Pork, minced and bound with flour and egg, boiled, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 908 kJ 1003
Energi (kcal) 218 kcal 1003
Protein 15,8 g 1 1031
Protein, deklaration 15,8 g 1 1031
Kulhydrat difference 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 15,5 g 1 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1 1031
Tørstof 37,1 g 1 1031
Vand 62,9 g 1 1031
Nitrogen 2,528 g 1 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1 1031
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1031
Niacinækvivalent 2,50 NE 1003
Niacin 2,50 mg 1 1031
B6-vitamin 0,140 mg 1 1031
Pantothensyre 0,210 mg 1 1031
B12-vitamin 1,08 µg 1 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 35,0 mg 1 1031
Jern 1,25 mg 1 1031
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 13,950 100 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby