DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 103
Buddingpulver
Engelsk navn
Pudding powder
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1478 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1478 kJ 1003
Energi (kcal) 348 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 348 kcal 1003
Protein 0,3 g 1004
Protein, deklaration 0,3 g 1004
Kulhydrat difference 87,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 85,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 85,9 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1004
Fedt 0,0 g 1004
Alkohol 0,0 g 1004
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,1 g 1004
Tørstof 87,9 g 1004
Vand 12,1 g 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1004
beta-Caroten 0 µg 1004
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1004
E-vitamin 0 α-TE 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1004
Niacinækvivalent 0,0648 NE 1003
Niacin 0 mg 1004
B6-vitamin 0 mg 1004
B12-vitamin 0 µg 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 1004
Kalium 6,00 mg 1004
Calcium 10,00 mg 1004
Magnesium 4,00 mg 1004
Jern 0,200 mg 1004
Zink 0,0200 mg 1 2132
Mangan 0,900 mg 1004
Molybdæn 11,0 µg 1005
Selen 0 µg 1004
Jod 0,500 µg 1005
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,600 g 1004
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 85,9 g 1005
Cellulose 0,620 g 0,62 1005
Lignin 0,390 g 0,39 1005
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,090 2132
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,030 2132
Sum flerumættede fedtsyrer 0,170 2132
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 2132
Sum n-6 fedtsyrer 0,160 2132
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,048 1004
Tryptofan 4 81 1005
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby