DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1045
Flødeskumskage, gåsebryst
Engelsk navn
Cream pastry, goose breast
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1499 kJ 1003
Energi (kcal) 359 kcal 1003
Protein 3,1 g 2,51 - 3,71 8 1013, 1317
Protein, deklaration 3,1 g 2,51 - 3,71 8 1013, 1317
Kulhydrat difference 37,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 36,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 36,6 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1 1004
Fedt 22,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,24 g 6 1003
Aske 1,1 g 1 1004
Tørstof 64,0 g 1 1004
Vand 36,0 g 1 1004
Nitrogen 0,496 g 0,402 - 0,594 8 1317, 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 107 RE 1003
Retinol 107 µg 99,5 70 - 156 6 1013
D-vitamin 0,800 µg 1 1004
E-vitamin 0,785 α-TE
alfa-Tokoferol 0,785 mg 0,83 0,47 - 1,1 6 1013
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 1,60 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 18,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0,400 µg 1 1004
C-vitamin 1,10 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 96,3 mg 104,5 68 - 122 6 1013
Kalium 110 mg 1 1004
Calcium 51,8 mg 1 1004
Magnesium 30,0 mg 1 1004
Jern 0,900 mg 1 1004
Zink 0,700 mg 1 1004
Selen 4,10 µg 1 1004
Fosfor 108 mg 1 1004
Jod 8,70 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,12 g 3,1 0 - 6,3 6 1013
Glukose 4,67 g 4,35 2,1 - 8,1 6 1013
Sum monosakkarider 7,78 g 1003
Laktose 0 g 0 4 1013
Maltose 1,000 g 0 0 - 2,6 5 1013
Sakkarose 22,3 g 24,1 8,1 - 32 6 1013
Sum disakkarider 23,3 g 1003
Sum sukkerarter 31,1 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,327 1,57 1013
C8:0 0,313 1,5 1013
C10:0 0,474 2,28 1013
C12:0 1,856 8,92 1013
C14:0 1,948 9,37 1013
C16:0 5,135 24,6 1013
C18:0 2,406 11,5 1013
C20:0 0,029 0,139 1013
C22:0 0,034 0,163 1013
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1013
C16:1,n-7 0,288 1,38 1013
C18:1,n-9 6,276 30,1 1013
C20:1,n-11 0,107 0,512 1013
C22:1,n-9 0,153 0,734 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,345 6,46 1013
C18:3,n-3 0,099 0,476 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 12,522 60,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,824 32,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,444 6,94 1003
Sum fedtsyrer 20,790 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,099 0,476 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,345 6,46 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby