DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1057
Syltetøj, uspec.
Engelsk navn
Jam, fruit, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1135 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1135 kJ 1003
Energi (kcal) 267 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 267 kcal 1003
Protein 0,6 g 1344
Protein, deklaration 0,6 g 1344
Kulhydrat difference 66,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 65,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 65,7 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1344
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 70,2 g 1344
Vand 29,8 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 16,0 mg 1344
Kalium 110 mg 1344
Calcium 24,0 mg 1344
Magnesium 10,00 mg 1344
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 1043
Kobber 0,230 mg 1344
Zink 0,0970 mg 1348
Mangan 0,250 mg 1348
Krom 3,00 µg 1348
Selen 0,300 µg 1348
Fosfor 18,0 mg 1344
Jod 0,300 µg 0,13 - 0,5 3 1055
Nikkel 10,00 µg T 915.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 65,7 g 1344
Tilsat Sukker 61,7 g 1 2133
Frie sukkerarter 61,7 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1655
C6:0 0,000 0,0 1655
C8:0 0,000 0,0 1655
C10:0 0,000 0,0 1655
C12:0 0,000 0,0 1655
C14:0 0,000 0,0 1655
C15:0 0,000 0,0 1655
C16:0 0,000 0,0 1655
C17:0 0,000 0,0 1655
C18:0 0,000 0,0 1655
C20:0 0,000 0,0 1655
C22:0 0,000 0,0 1655
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1655
C15:1,n-5 0,000 0,0 1655
C16:1,n-7 0,000 0,0 1655
C17:1,n-7 0,000 0,0 1655
C18:1,n-9 0,000 0,0 1655
C20:1,n-11 0,000 0,0 1655
C22:1,n-9 0,000 0,0 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1655
C18:3,n-3 0,000 0,0 1655
C20:3,n-3 0,000 0,0 1655
C20:4,n-6 0,000 0,0 1655
C20:5,n-3 0,000 0,0 1655
C22:5,n-3 0,000 0,0 1655
C22:6,n-3 0,000 0,0 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby