DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1070
Kalv- og svinekød, hakket kalv og flæsk, 15-20% fedt, råt
Engelsk navn
Veal and pork, mince, 15-20% fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus, Sus scrofa
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 904 kJ 1003
Energi (kcal) 218 kcal 1003
Protein 17,6 g 17,76076923 15,4 - 19,1 13 1029
Protein, deklaration 17,6 g 17,76076923 15,4 - 19,1 13 1029
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 16,4 g 17,4 8,8 - 23,6 13 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 13 1003
Aske 0,9 g 0,93 0,82 - 1,04 13 1029
Tørstof 34,9 g 35,2 29,4 - 39,7 13 1029
Vand 65,1 g 64,8 60,3 - 70,6 13 1029
Nitrogen 3,013 g 3,04 2,67 - 3,26 13 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,95 RE 1003
Retinol 8,95 µg 9,05 8,2 - 9,5 4 1029
D-vitamin 1,10 µg 1003
D3-vitamin 1,10 µg 1300
E-vitamin 0,502 α-TE
alfa-Tokoferol 0,502 mg 0,46 0,25 - 0,77 13 1029
Thiamin (B1-vitamin) 0,406 mg 0,41 0,188 - 0,5 13 1029
Riboflavin (B2-vitamin) 0,178 mg 0,177 0,151 - 0,218 13 1029
Niacinækvivalent 4,71 NE 1003
Niacin 4,71 mg 4,8 3,9 - 5,7 13 1029
B6-vitamin 0,268 mg 0,28 0,16 - 0,4 13 1029
Pantothensyre 0,562 mg 0,59 0,38 - 0,69 13 1029
Biotin 2,71 µg 2,9 0 - 4,7 13 1029
Folat 8,26 µg 7,7 3,1 - 13 13 1029
B12-vitamin 1,31 µg 1,2 0,6 - 2 13 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 64,3 mg 64 59 - 77 13 1029
Kalium 293 mg 290 250 - 340 13 1029
Calcium 8,07 mg 7,8 5,1 - 13 13 1029
Magnesium 18,4 mg 18,2 15,8 - 21 13 1029
Jern 1,20 mg 1,24 0,77 - 1,43 13 1029
Kobber 0,0725 mg 0,072 0,059 - 0,085 13 1029
Zink 2,78 mg 2,8 2,3 - 3,1 13 1029
Mangan 0,0105 mg 0,01 0,007 - 0,018 13 1029
Selen 5,63 µg 1 2135
Fosfor 170 mg 170 142 - 193 13 1029
Jod 1,50 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,006 0,038 1029
C12:0 0,022 0,144 1029
C14:0 0,326 2,14 1029
C16:0 3,833 25,2 1029
C18:0 2,052 13,4 1029
C20:0 0,028 0,183 1029
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,064 0,423 1029
C16:1,n-7 0,627 4,12 1029
C18:1,n-7 0,438 2,88 1029
C18:1,n-9 5,766 37,9 1029
C20:1,n-11 0,103 0,675 1029
C18:1,trans 0,224 1,47 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,209 7,94 1029
C18:3,n-3 0,136 0,892 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,376 2,47 1029
Sum mættede fedtsyrer 6,266 41,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,998 46 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,345 8,84 1003
Sum transfedtsyrer 0,224 1,47 1003
Sum fedtsyrer 15,209 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,136 0,892 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,209 7,94 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 68 mg 69 62 - 76 13 1029
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby