DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1074
Jagtpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, jagdwurst
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 983 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 983 kJ 1003
Energi (kcal) 237 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 237 kcal 1003
Protein 13,1 g 12,2 - 14,6 5 1061
Protein, deklaration 13,1 g 12,2 - 14,6 5 1061
Kulhydrat difference 1,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1004
Fedt 20,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,79 g 5 1003
Aske 2,7 g 1 1004
Tørstof 37,0 g 1 1004
Vand 63,0 g 1 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,600 µg 1 1004
E-vitamin 0,200 α-TE 1 1004
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,200 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 2,80 mg 1 1004
B6-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Folat 2,70 µg 1 1004
B12-vitamin 0,400 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1120 mg 854 - 1430 5 1061
Kalium 208 mg 1 1004
Calcium 7,25 mg 1 1004
Magnesium 20,0 mg 1 1004
Jern 0,600 mg 1 1004
Kobber 0,0700 mg 0,056 - 0,105 5 1061
Zink 2,60 mg 1 1004
Selen 6,30 µg 1 1004
Fosfor 119 mg 1 1004
Jod 32,0 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,1000 g 1 1004
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,800 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 8,100 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,000 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 1,500 1004
Sum fedtsyrer 18,300 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 1004
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 55 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,096 1061
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 78,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby