DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1081
Risklid
Engelsk navn
Rice bran
Taxonomisk navn
Oryza sativa (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1654 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1654 kJ 1003
Energi (kcal) 398 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 398 kcal 1003
Protein 13,4 g 4 1938
Protein fra Aminosyrer 10,6 g 1003
Protein, deklaration 14,0 g 4 1938
Kulhydrat difference 49,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 28,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 28,0 g 1003
Kostfibre 21,0 g 1938
Fedt 20,9 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 5 1003
Aske 10,0 g 5 1938
Tørstof 93,9 g 10 1938
Vand 6,1 g 10 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 2,75 mg 6 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,284 mg 4 1938
Niacinækvivalent 3,14 NE 1003
Niacin 34,0 mg 4 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 5 1938
Kalium 1490 mg 5 1938
Calcium 57,0 mg 5 1938
Jern 18,5 mg 5 1938
Fosfor 1680 mg 5 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,900 g 1 2187
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 27,8 g 1 1001
Crude fibre 11,5 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 17,097 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,244 1938
Isoleucin 583 260 T 156.0
Leucin 1030 460 T 156.0
Lysin 494 220 T 156.0
Methionin 314 140 T 156.0
Cystin 157 70 T 156.0
Phenylalanin 718 320 T 156.0
Tyrosin 381 170 T 156.0
Threonin 449 200 T 156.0
Tryptofan 188 84 T 156.0
Valin 875 390 T 156.0
Arginin 1010 450 T 156.0
Histidin 292 130 T 156.0
Alanin 785 350 T 156.0
Asparaginsyre 1190 530 T 156.0
Glutaminsyre 2020 900 T 156.0
Glycin 606 270 T 156.0
Prolin 606 270 T 156.0
Serin 673 300 T 156.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 32,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820 1003
Massefylde 0,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby