DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1081
Risklid
Engelsk navn
Rice bran
Taxonomisk navn
Oryza sativa L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1843 kJ 1003
Energi (kcal) 440 kcal 1003
Protein 13,4 g 4 1938
Protein fra Aminosyrer 10,6 g 1003
Protein, deklaration 14,0 g 4 1938
Kulhydrat difference 49,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 49,0 g 1003
Kostfibre 21,0 g 1938
Fedt 20,9 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 10,0 g 5 1938
Tørstof 93,9 g 10 1938
Vand 6,1 g 10 1938
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 2,244 g 4 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,284 mg 4 1938
Niacinækvivalent 3,14 NE 1003
Niacin 34,0 mg 4 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 5 1938
Kalium 1490 mg 5 1938
Calcium 57,0 mg 5 1938
Jern 18,5 mg 5 1938
Fosfor 1680 mg 5 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Crude fibre 11,5 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 17,097 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 583 260 T 156
Leucin 1030 460 T 156
Lysin 494 220 T 156
Methionin 314 140 T 156
Cystin 157 70 T 156
Phenylalanin 718 320 T 156
Tyrosin 381 170 T 156
Threonin 449 200 T 156
Tryptofan 188 84 T 156
Valin 875 390 T 156
Arginin 1010 450 T 156
Histidin 292 130 T 156
Alanin 785 350 T 156
Asparaginsyre 1190 530 T 156
Glutaminsyre 2020 900 T 156
Glycin 606 270 T 156
Prolin 606 270 T 156
Serin 673 300 T 156
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,95
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,820
Massefylde 0,4 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby