DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1096
Kanel, stang
Engelsk navn
Cinnamon stick
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1494 kJ 1003
Energi (kcal) 352 kcal 1003
Protein 4,0 g 1358
Protein, deklaration 4,0 g 1358
Kulhydrat difference 81,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 81,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,4 g 1003
Kostfibre 53,1 g 48,7 - 57 9 1938
Fedt 1,2 g 0,33 - 1,92 6 1938
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 3,6 g 3,25 - 4,03 5 1938
Tørstof 90,0 g 1358
Vand 10,0 g 1358
Tilsat sukker 0,0 g 1358
Nitrogen 0,640 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 112 µg 3 - 353 5 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,32 α-TE
alfa-Tokoferol 2,32 mg 1 1938
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0410 mg 0,015 - 0,088 5 1938
Niacinækvivalent 1,33 NE 1003
Niacin 1,33 mg 0,877 - 1,78 5 1938
B6-vitamin 0,158 mg 0,017 - 0,33 9 1938
Folat 6,00 µg 5 - 8 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,80 mg 1003
Ascorbinsyre 3,80 mg 0,7 - 9,7 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 10,00 mg 3 - 19 6 1938
Kalium 431 mg 304 - 512 6 1938
Calcium 1000 mg 903 - 1260 6 1938
Jern 8,32 mg 1,15 - 18,3 5 1938
Kobber 0,339 mg 0,271 - 0,384 5 1938
Zink 1,83 mg 1,34 - 2,76 6 1938
Selen 3,10 µg 1,4 - 4,8 2 1938
Fosfor 64,0 mg 49 - 83 6 1938
Jod 0,500 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1358
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 24,4 g 1358
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,005 0,54 1938
C12:0 0,010 0,972 1938
C14:0 0,015 1,51 1938
C15:0 0,000 0 1938
C16:0 0,173 17,4 1938
C17:0 0,225 22,7 1938
C18:0 0,136 13,7 1938
C20:0 0,000 0 1938
C22:0 0,000 0 1938
C24:0 0,000 0 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1938
C15:1,n-5 0,000 0 1938
C16:1,n-7 0,002 0,216 1938
C17:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,408 41 1938
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
C24:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:3,n-3 0,018 1,83 1938
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:2,n-6 0,000 0 1938
C20:3,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,564 56,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,410 41,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,018 1,83 1003
Sum fedtsyrer 0,992 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 1,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby