DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1104
Malakoffpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, malakoff
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1132 kJ 1003
Energi (kcal) 273 kcal 1003
Protein 9,8 g 9,6 - 10 2 1061
Protein, deklaration 9,8 g 9,6 - 10 2 1061
Kulhydrat difference 5,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt 23,7 g 22,7 - 24,7 2 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,85 g 2 1003
Aske 3,4 g 1003
Tørstof 42,2 g 41,6 - 42,8 2 1061
Vand 57,8 g 57,2 - 58,4 2 1061
Nitrogen 1,568 g 1,53 - 1,6 2 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 78,9 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1140 mg 882 - 1390 2 1061
Kalium 131 mg 129 - 132 2 1061
Jern 1,37 mg 1,24 - 1,5 2 1061
Kobber 0,106 mg 0,081 - 0,13 2 1061
Zink 1,70 mg 1,4 - 2 2 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Stivelse/Glykogen 3,80 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 21,686 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 50 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby