DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1137
Bacon i skiver, rå
Engelsk navn
Bacon, sliced, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 3,50 µg 20 1306
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,109 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,109 µg 1300
E-vitamin 0,440 α-TE
alfa-Tokoferol 0,440 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,700 mg 20 1306
Riboflavin (B2-vitamin) 0,142 mg 20 1306
Niacinækvivalent 7,73 NE 1003
Niacin 5,40 mg 20 1306
B6-vitamin 0,240 mg 20 1306
Pantothensyre 0,710 mg 20 1306
Biotin 4,80 µg 20 1306
Folat 1,30 µg 20 1306
B12-vitamin 0,680 µg 20 1306
C-vitamin 8,30 mg 1003
Ascorbinsyre 8,30 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium 283 mg 20 1306
Calcium 5,91 mg 20 1306
Magnesium 17,6 mg 20 1306
Jern 0,520 mg 20 1306
Kobber 0,0960 mg 20 1306
Zink 1,68 mg 20 1306
Mangan 0 mg 20 1306
Krom 1,40 µg 20 1306
Selen 8,30 µg 20 1306
Fosfor 167 mg 20 1306
Nikkel 0,800 µg 20 1306
Kviksølv 0 µg 0 4 T 216
Arsen 0 µg 0 0 - 0,01 4 T 216
Cadmium 0,300 µg 0,1 0 - 1 4 T 216
Bly 3,00 µg 0 0 - 6 4 T 216
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 1306
C12:0 1306
C14:0 1306
C16:0 1306
C18:0 1306
C20:0 1306
C22:0 1306
C24:0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 1306
C16:1,n-7 1306
C18:1,n-9 1306
C20:1,n-11 1306
C18:1,trans 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1306
C18:3,n-3 1306
C20:4,n-6 1306
C22:6,n-3 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1306
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 63 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 640 310 T 216
Leucin 1060 510 T 216
Lysin 1140 550 T 216
Methionin 400 190 T 216
Cystin 85 41 T 216
Phenylalanin 480 230 T 216
Tyrosin 440 210 T 216
Threonin 580 280 T 216
Tryptofan 140 67 T 216
Valin 640 310 T 216
Arginin 810 390 T 216
Histidin 420 200 T 216
Alanin 810 390 T 216
Asparaginsyre 1120 540 T 216
Glutaminsyre 1930 930 T 216
Glycin 620 300 T 216
Prolin 480 230 T 216
Serin 460 220 T 216
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,49 mg T 216
Tyramin 0,330 mg T 216
Putrescin 0,300 mg T 216
Cadaverin 0,1000 mg T 216
Spermin 0,1000 mg T 216
Sum biogene aminer 2,32 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby