DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1138
Sandwich med skinke og ost, toasted, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with ham and cheese, toasted, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1248 kJ 1003
Energi (kcal) 298 kcal 1003
Protein 11,0 g 8,6 - 13,7 22 1063, 2004
Protein, deklaration 11,0 g 8,6 - 13,7 22 2004, 1063
Kulhydrat difference 34,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 32,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 32,8 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2004
Fedt 13,2 g 6,5 - 21,7 22 1063, 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,85 g 22 1003
Aske 2,8 g 2,1 - 3,47 22 2004, 1063
Tørstof 61,5 g 51,1 - 78 22 2004, 1063
Vand 38,5 g 22 - 48,9 22 1063, 2004
Nitrogen 1,760 g 1,37 - 2,2 22 2004, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 44,5 RE 1 2137
D-vitamin 0,700 µg 1 2137
E-vitamin 0,600 α-TE 1 2137
Thiamin (B1-vitamin) 0,190 mg 0,1805 0,154 - 0,237 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,112 mg 0,109 0,091 - 0,148 8 2004
Niacinækvivalent 0,640 NE 1003
Niacin 0,640 mg 1 2137
B6-vitamin 0 mg 1 2137
Folat 23,1 µg 1 2137
B12-vitamin 0,390 µg 1 2137
C-vitamin 1,70 mg 1 2137
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 740 mg 481 - 990 22 2004, 1063
Kalium 143 mg 78 - 205 22 2004, 1063
Calcium 136 mg 137 79 - 179 8 2004
Magnesium 21,9 mg 20,75 19,1 - 26,8 8 2004
Jern 0,718 mg 0,62 0,56 - 1,46 8 2004
Kobber 0,0852 mg 0,062 - 0,104 17 2004, 1063
Zink 1,40 mg 1,09 - 2,3 17 2004, 1063
Mangan 0,305 mg 0,2895 0,244 - 0,401 8 2004
Selen 5,80 µg 1 2137
Fosfor 221 mg 220 156 - 276 8 2004
Chlorid 1020 mg 1010 780 - 1370 8 2004
Jod 11,1 µg 1 2137
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,141 1,16 2004
C6:0 0,068 0,56 2004
C8:0 0,022 0,183 2004
C10:0 0,112 0,917 2004
C12:0 0,136 1,11 2004
C14:0 0,414 3,39 2004
C15:0 0,020 0,163 2004
C16:0 2,195 18 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,809 6,64 2004
C20:0 0,046 0,38 2004
C22:0 0,079 0,646 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,005 0,0393 2004
C16:1,n-7 0,106 0,866 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,269 2,21 2004
C18:1,n-9 4,728 38,8 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,101 0,831 2004
C22:1,n-9 0,034 0,276 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,157 1,28 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,096 17,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,594 4,87 2004
C18:3,n-6 0,009 0,0775 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,044 0,361 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,042 33,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,243 43 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,699 22,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,201 1,65 1003
Sum fedtsyrer 12,186 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,594 4,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,106 17,2 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby