DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1161
Pølse, bratwurst, thüringer
Engelsk navn
Pork sausage, Thüringer bratwurst
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1172 kJ 1003
Energi, kcal 283 kcal 1003
Nitrogen, total 2,304 g 1 1061
Protein, videnskabelig 14,4 g 1 1061
Protein, deklaration 14,4 g 1 1061
Kulhydrat, difference 1,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt, total 24,5 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 43,1 g 1 1061
Vand 56,9 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 885 mg 1 1061
Kalium, K 229 mg 1 1061
Jern, Fe 0,810 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,0660 mg 1 1061
Zink, Zn 2,60 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 22,418 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 63 mg 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby