DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1163
Pølse, krakowpølse
Engelsk navn
Pork sausage, polony type
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1176 kJ 1003
Energi (kcal) 284 kcal 1003
Protein 15,2 g 1 1061
Protein, deklaration 15,2 g 1 1061
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 24,8 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,46 g 1 1003
Aske 1,8 g 1003
Tørstof 41,8 g 1 1061
Vand 58,2 g 1 1061
Nitrogen 2,432 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,476 µg 1003
D3-vitamin 0,193 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,113 µg 1300
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 94,0 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 982 mg 1 1061
Kalium 240 mg 1 1061
Jern 1,02 mg 1 1061
Kobber 0,220 mg 1 1061
Zink 2,00 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 22,692 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 65 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby