DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1188
Bækforel, filet, røget
Engelsk navn
Charr, fillet, smoked
Taxonomisk navn
Salvelinus sp.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 852 kJ 1003
Energi (kcal) 204 kcal 1003
Protein 27,7 g 0 1 1357
Protein, deklaration 27,7 g 0 1 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 10,3 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 7,4 g 1 1357
Tørstof 45,4 g 1 1357
Vand 54,6 g 1 1357
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 4,736 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 9,00 µg 1003
D3-vitamin 9,00 µg 8,8 - 9,5 2 T 694
E-vitamin 1,90 α-TE 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 2135
Niacinækvivalent 4,10 NE 1003
Niacin 4,10 mg 1 2135
B6-vitamin 0,360 mg 1 2135
Folat 5,50 µg 1 2135
B12-vitamin 3,20 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2340 mg 1 1357
Kalium 460 mg 1 1357
Calcium 19,7 mg 1 2135
Magnesium 25,9 mg 1 2135
Jern 0,260 mg 1 2135
Zink 0,520 mg 1 2135
Selen 27,0 µg 1 2135
Fosfor 271 mg 271,35 242 - 300 2 2135, 1357
Jod 20,0 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,710 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,810 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 3,220 2135
Sum fedtsyrer 9,064 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,150 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,630 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 48 mg 1361
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,880

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby