DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1192
Wienerpølse, ristet, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage, fried, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1208 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1208 kJ 1003
Energi (kcal) 292 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 292 kcal 1003
Protein 14,0 g 14,09 12,6 - 15,3 4 2004
Protein fra Aminosyrer 11,4 g 1003
Protein, deklaration 14,0 g 14,09 12,6 - 15,3 4 2004
Kulhydrat difference 2,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,2 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 T 1143.0
Fedt 25,1 g 25,5 22,6 - 27 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,67 g 24 1003
Aske 3,2 g 3,225 2,98 - 3,45 4 2004
Tørstof 44,8 g 44,95 41,4 - 47,9 4 2004
Vand 55,2 g 55,05 52,1 - 58,6 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 1143.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,462 µg 1003
D3-vitamin 0,184 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,111 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 0,1 - 0,12 2 T 1143.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,358 mg 0,341 0,332 - 0,417 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,103 mg 0,103 0,088 - 0,118 4 2004
Niacinækvivalent 3,75 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143.0
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,23 7 T 1143.0
Pantotensyre 0,570 mg 19 T 1136.0
Biotin 5,20 µg 19 T 1136.0
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143.0
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3 4 T 1143.0
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,4 5 T 1143.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1070 mg 759 - 1470 24 2004, 1063
Kalium 209 mg 147 - 291 24 2004, 1063
Calcium 21,9 mg 22,55 14,8 - 27,8 4 2004
Magnesium 18,7 mg 20,1 11,9 - 22,6 4 2004
Jern 0,785 mg 0,785 0,65 - 0,92 4 2004
Kobber 0,0668 mg 0,067 0,054 - 0,078 4 2004
Zink 1,31 mg 1,3 1,22 - 1,42 4 2004
Mangan 0,109 mg 0,105 0,019 - 0,208 4 2004
Krom 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143.0
Molybdæn 5,00 µg 1 T 1143.0
Selen 7,20 µg 7,2 5,66 - 9,24 13 T 1143.0
Fosfor 184 mg 184,5 127 - 239 4 2004
Chlorid 1450 mg 1455, 1380 - 1500 4 2004
Jod 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143.0
Nikkel 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g T 1143.0
Glukose 0 g T 1143.0
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 2,80 g T 1143.0
Maltose 0 g T 1143.0
Sakkarose 0,0300 g T 1143.0
Sum disakkarider 2,83 g 1003
Sum sukkerarter 2,83 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,50 g 1003
Cellulose 0,0300 g T 1143.0
Lignin 0 g T 1143.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,327 1,41 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 5,726 24,7 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 2,952 12,7 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,656 2,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,813 3,51 2004
C18:1,n-9 9,779 42,2 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,206 0,889 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,000 0,0 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,395 10,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,214 0,925 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,069 0,299 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 9,005 38,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,454 49,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,679 11,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 23,138 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,214 0,925 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,464 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 61 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,248 2004
Isoleucin 584 260 1059
Leucin 1010 450 1059
Lysin 1170 520 1059
Methionin 292 130 1059
Cystin 88 39 1059
Phenylalanin 517 230 1059
Tyrosin 405 180 1059
Threonin 517 230 1059
Tryptofan 117 52 1059
Valin 719 320 1059
Arginin 809 360 1059
Histidin 315 140 1059
Alanin 877 390 1059
Asparaginsyre 1150 510 1059
Glutaminsyre 1890 840 1059
Glycin 1260 560 1059
Prolin 1080 480 1059
Serin 607 270 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143.0
Cholin 56,2 mg 1 2187
Tyramin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143.0
Sum biogene aminer 0,350 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby