DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1202
Smelteost, 20+
Engelsk navn
Cheese, processed, 20 % fidm.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 933 kJ 1003
Energi (kcal) 223 kcal 1003
Protein 16,1 g 16,07 16 - 16 1 2092
Protein fra Aminosyrer 14,2 g 1003
Protein, deklaration 15,8 g 15,75 15,7 - 15,7 1 2092
Kulhydrat difference 11,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 12,4 g 11,9 - 12,4 19 1002, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,47 g 37 1003
Aske 4,8 g 4,77 4,77 - 4,77 1 2092
Tørstof 45,1 g 35,9 - 45,6 19 1002, 2092
Vand 54,9 g 54,4 - 64,1 19 1002, 2092
Nitrogen 2,520 g 2,52 2,52 - 2,52 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 111 RE 1003
Retinol 102 µg 102,0 102 - 102 1 2092
beta-Caroten 54,6 µg 1002
D-vitamin 0,187 µg 1003
D3-vitamin 0,187 µg 1002
E-vitamin 0,240 α-TE
alfa-Tokoferol 0,240 mg 0,24 0,24 - 0,24 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0910 mg 1002
Riboflavin (B2-vitamin) 0,436 mg 1002
Niacinækvivalent 3,80 NE 1003
Niacin 0,101 mg 1002
B6-vitamin 0,0250 mg 1002
Pantotensyre 0,405 mg 1002
Biotin 1,52 µg 1002
Folat 7,09 µg 1002
Frit folat 3,04 µg 1002
B12-vitamin 1,01 µg 1002
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 36,2 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 589 mg 390 - 1160 37 1002, 2092
Kalium 115 mg 47,6 - 182 3 1002, 2092
Calcium 655 mg 541 - 820 33 1002, 2092
Magnesium 23,2 mg 23,2 23,2 - 23,2 1 2092
Jern 0,254 mg 0,074 - 0,415 3 1002, 2092
Kobber 0,249 mg 0,036 - 0,618 3 1002, 2092
Zink 2,55 mg 2,38 - 2,83 3 1002, 2092
Mangan 0,0313 mg 0,01 - 0,047 3 1002, 2092
Krom 2,60 µg 2,6 2,6 - 2,6 1 2092
Molybdæn 6,08 µg 2 1002
Selen 10,8 µg 10,8 10,8 - 10,8 1 2092
Fosfor 910 mg 759 - 992 33 1002, 2092
Chlorid 881 mg 602 - 1060 37 1002, 2092
Jod 14,0 µg 6,48 - 38,4 47 1002, 2092
Nikkel 2,73 µg 2,02 - 5,06 3 1002, 2092
Cadmium 0,01000 µg 1002
Bly 0,456 µg 1002
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2092
Galaktose g 1 2092
Glukose g 1 2092
Laktose 1,84 g 1,84 1,84 - 1,84 1 2092
Sakkarose g 1 2092
Sum disakkarider 1,84 g 1003
Sum sukkerarter 1,84 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,423 3,62 2092
C6:0 0,301 2,57 2092
C8:0 0,198 1,69 2092
C10:0 0,345 2,95 2092
C12:0 0,390 3,33 2092
C14:0 1,203 10,2 2092
C15:0 0,121 1,03 2092
C16:0 3,487 29,8 2092
C18:0 1,315 11,2 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,106 0,905 2092
C16:1,n-7 0,168 1,43 2092
C18:1,n-7 0,124 1,05 2092
C18:1,n-9 2,384 20,3 2092
C20:1,n-11 0,156 1,33 1002
C18:1,trans 0,412 3,52 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,179 1,53 2092
C18:2,konjugeret 0,033 0,284 2092
C18:3,n-3 0,050 0,428 2092
C18:2,trans 0,082 0,705 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,213 1,81 2092
Sum mættede fedtsyrer 7,785 66,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,938 25,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,263 2,24 1003
Sum transfedtsyrer 0,495 4,23 1003
Sum fedtsyrer 11,693 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,050 0,428 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,179 1,53 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 55 mg 1002
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 882 350 T 1227.0
Leucin 1490 590 T 1227.0
Lysin 1290 510 T 1227.0
Methionin 454 180 T 1227.0
Cystin 58 23 T 1227.0
Phenylalanin 832 330 T 1227.0
Tyrosin 882 350 T 1227.0
Threonin 554 220 T 1227.0
Tryptofan 222 88 T 1227.0
Valin 1080 430 T 1227.0
Arginin 504 200 T 1227.0
Histidin 454 180 T 1227.0
Alanin 504 200 T 1227.0
Asparaginsyre 1130 450 T 1227.0
Glutaminsyre 3150 1250 T 1227.0
Glycin 328 130 T 1227.0
Prolin 1690 670 T 1227.0
Serin 907 360 T 1227.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,24 mg 0,001 - 8,1 4 1002
Serotonin 0 mg 1002
Tyramin 3,04 mg 1,11 - 7,29 1002
Sum biogene aminer 6,28 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby