DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1224
Kammerjunkere
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1959 kJ 1003
Energi (kcal) 467 kcal 1003
Protein 5,4 g 5,586 4,56 - 6,21 9 1962
Protein fra Aminosyrer 4,8 g 1003
Protein, deklaration 6,0 g 6,125 5 - 6,81 9 1962
Kulhydrat difference 72,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,4 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1,8 1,7 - 2,4 9 1962
Fedt 17,8 g 18,9 7,2 - 24,1 9 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,88 g 9 1003
Aske 1,3 g 1,39 0,44 - 1,73 9 1962
Tørstof 96,6 g 96,6 95,5 - 97,9 9 1962
Vand 3,4 g 3,4 2,1 - 4,5 9 1962
Nitrogen 0,954 g 0,98 0,8 - 1,09 9 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,600 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 4,10 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,03 NE 1003
B6-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Folat 7,50 µg 1 1004
B12-vitamin 0,1000 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 352 mg 375 91 - 493 9 1962
Kalium 197 mg 1 1004
Calcium 508 mg 1 1004
Magnesium 25,0 mg 1 1004
Jern 0,600 mg 1 1004
Zink 0,500 mg 1 1004
Selen 1,90 µg 1 1004
Fosfor 445 mg 1 1004
Chlorid 310 mg 349 54 - 479 9 1962
Jod 16,0 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0878 g 0,047 0,0236 - 0,38 9 1962
Glukose 0,170 g 0,117 0,061 - 0,562 9 1962
Sum monosakkarider 0,257 g 1003
Laktose 0,457 g 0,25 0 - 1,08 9 1962
Maltose 0,129 g 0,101 0,0324 - 0,33 9 1962
Sakkarose 23,1 g 23,7 19,3 - 26,9 9 1962
Sum disakkarider 23,7 g 1003
Sum sukkerarter 24,0 g 1003
Stivelse 42,4 g 42,4 38 - 48,3 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,063 0,482 1962
C10:0 0,049 0,376 1962
C12:0 0,448 3,44 1962
C14:0 0,248 1,9 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 4,338 33,4 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,823 6,33 1962
C20:0 0,020 0,154 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,156 1,2 1962
C18:1,n-9 4,991 38,4 1962
C20:1,n-11 0,014 0,107 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,027 0,211 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,576 12,1 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,205 1,58 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,028 0,213 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 5,988 46,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,162 39,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,782 13,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,055 0,425 1003
Sum fedtsyrer 12,986 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,205 1,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,576 12,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 229 240 T 1212
Leucin 410 430 T 1212
Lysin 134 140 T 1212
Methionin 87 91 T 1212
Cystin 95 100 T 1212
Phenylalanin 286 300 T 1212
Tyrosin 124 130 T 1212
Threonin 153 160 T 1212
Tryptofan 62 65 T 1212
Valin 267 280 T 1212
Arginin 210 220 T 1212
Histidin 124 130 T 1212
Alanin 181 190 T 1212
Asparaginsyre 239 250 T 1212
Glutaminsyre 1860 1950 T 1212
Glycin 200 210 T 1212
Prolin 639 670 T 1212
Serin 286 300 T 1212
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,730

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby