DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1296
Pasta, kogt
Engelsk navn
Pasta, boiled
Taxonomisk navn
Triticum aestivum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 541 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 581 kJ 1003
Energi (kcal) 128 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 137 kcal 1003
Protein 5,0 g 1004
Protein fra Aminosyrer 4,6 g 1003
Protein, deklaration 5,5 g 1004
Kulhydrat difference 27,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 26,9 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1004
Fedt 0,4 g 1004
Alkohol 0,0 g 1004
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1004
Tørstof 32,6 g 1004
Vand 67,4 g 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1004
beta-Caroten 0 µg 1004
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1004
E-vitamin 0,0700 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1004
alfa-Tokotrienol 0,0500 mg 1004
K1-vitamin 0 µg 1004
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,02 - 0,05 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 0,0 - 0,01 1004
Niacinækvivalent 0,906 NE 1003
Niacin 0,300 mg 0,2 - 0,3 1004
B6-vitamin 0,01000 mg 0,0 - 0,01 1004
Pantotensyre 0,0600 mg 0,04 - 0,1 1004
Biotin 0,200 µg 0,1 - 0,3 1004
Folat 2,00 µg 1 - 3 1004
Frit folat 0 µg 1004
B12-vitamin 0 µg 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 1004
Kalium 78,0 mg 1004
Calcium 13,0 mg 1004
Magnesium 24,0 mg 1004
Jern 0,600 mg 1004
Kobber 0,200 mg 1004
Zink 0,700 mg 1004
Mangan 0,200 mg 1005
Krom 1,40 µg 1005
Molybdæn 7,00 µg 1005
Selen 1,80 µg 1311
Fosfor 50,0 mg 1004
Jod 1,000 µg 1004
Sum mineraler 168 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0,0 1004
Glukose 0 g 0,0 1004
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 0,0 1004
Maltose 0 g 0,0 1004
Sakkarose 0 g 0,0 1004
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 26,9 g 26,88 1004
Cellulose 0 g 0,0 1004
Lignin 0,0200 g 0,02 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,052 18,7 T 305.0
C18:0 0,002 0,725 T 305.0
C20:0 0,002 0,725 T 305.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,042 15,2 T 305.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,166 60,1 T 305.0
C18:3,n-3 0,012 4,35 T 305.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,056 20,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,042 15,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,178 64,5 1003
Sum fedtsyrer 0,276 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 4,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,166 60,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,877 1004
Isoleucin 228 260 T 305.0
Leucin 386 440 T 305.0
Lysin 114 130 T 305.0
Methionin 82 93 T 305.0
Cystin 76 87 T 305.0
Phenylalanin 281 320 T 305.0
Tyrosin 96 110 T 305.0
Threonin 140 160 T 305.0
Tryptofan 54 62 T 305.0
Valin 254 290 T 305.0
Arginin 202 230 T 305.0
Histidin 123 140 T 305.0
Alanin 175 200 T 305.0
Asparaginsyre 237 270 T 305.0
Glutaminsyre 1790 2040 T 305.0
Glycin 184 210 T 305.0
Prolin 649 740 T 305.0
Serin 263 300 T 305.0
Sum essentielle Aminosyrer 4590 T 305.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 10140 T 305.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,40 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,690 T 305.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby