DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1308
Hvedemel, bagerimel
Engelsk navn
Wheat flour, breadmaking (extraction rate 75%)
Taxonomisk navn
Triticum aestivum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1478 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1478 kJ 1003
Energi (kcal) 349 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 349 kcal 1003
Protein 10,0 g 8,89 - 10,6 8 1838
Protein, deklaration 11,0 g 9,75 - 11,7 8 1838
Kulhydrat difference 75,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 72,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 71,1 g 1003
Kostfibre 2,9 g 2,6 - 3,2 16 1838
Fedt 1,6 g 1,5 - 1,7 8 1838
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,5 g 0,47 - 0,61 8 1838
Tørstof 87,1 g 86,7 - 87,5 8 1838
Vand 12,9 g 12,5 - 13,3 8 1838
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0,420 α-TE
alfa-Tokoferol 0,420 mg 0,25 - 0,57 8 1838
Thiamin (B1-vitamin) 0,178 mg 0,143 - 0,238 8 1838
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0310 mg 0,029 - 0,036 8 1838
Niacinækvivalent 2,15 NE 2 1003
Pantotensyre 0,480 mg 0,4 - 0,58 8 1838
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,70 mg 1,3 - 2,2 8 1838
Kalium 146 mg 124 - 185 8 1838
Calcium 17,7 mg 16,1 - 20 8 1838
Magnesium 24,0 mg 19,1 - 28 8 1838
Jern 1,01 mg 0,8 - 1,29 8 1838
Kobber 0,150 mg 0,123 - 0,22 8 1838
Zink 0,650 mg 0,54 - 0,85 8 1838
Mangan 0,490 mg 0,36 - 0,8 8 1838
Fosfor 112 mg 97 - 134 8 1838
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,300 g 1 2190
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 71,8 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,072 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,754 1838
Isoleucin 368 T 1301.0
Leucin 753 T 1301.0
Lysin 248 T 1301.0
Methionin 169 T 1301.0
Cystin 238 T 1301.0
Phenylalanin 538 T 1301.0
Tyrosin 310 T 1301.0
Threonin 296 T 1301.0
Tryptofan 129 T 1301.0
Valin 448 T 1301.0
Arginin 418 T 1301.0
Histidin 234 T 1301.0
Alanin 330 T 1301.0
Asparaginsyre 464 T 1301.0
Glutaminsyre 3720 T 1301.0
Glycin 401 T 1301.0
Prolin 1270 T 1301.0
Serin 532 T 1301.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,670 1003
Massefylde 0,7 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby