DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1309
Dressing, creme fraiche
Engelsk navn
Salad dressing, soured fresh cream
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1733 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1733 kJ 1003
Energi (kcal) 420 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 420 kcal 1003
Protein 1,6 g 1,13 - 2,33 4 1809
Protein, deklaration 1,6 g 1,13 - 2,33 4 1809
Kulhydrat difference 9,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1865
Fedt 41,7 g 40,8 29,9 - 55,3 4 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,72 g 4 1003
Aske 2,0 g 2,1 1,8 - 2,2 4 1809
Tørstof 54,9 g 43 - 66,5 4 1809
Vand 45,1 g 33,5 - 57 4 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,5 RE 1003
Retinol 17,5 µg 11 - 23,9 2 1809
D-vitamin 0,200 µg 1 2136
E-vitamin 3,77 α-TE
alfa-Tokoferol 3,77 mg 3,7 - 3,83 2 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 688 mg 700,0 660 - 720 4 1809
Kalium 101 mg 103,0 43,2 - 156 4 1809
Calcium 43,0 mg 36,0 29 - 72 4 1809
Magnesium 6,10 mg 5,8 4,2 - 8,6 4 1809
Jern 0,190 mg 0,16 0,1 - 0,35 4 1809
Zink 0,240 mg 0,23 0,18 - 0,32 4 1809
Selen 1,000 µg 1 2136
Jod 9,00 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,50 g 1 - 2 2 1809
Glukose 1,50 g 1,5 1,1 - 1,8 2 1809
Sum monosakkarider 3,00 g 1003
Laktose 1,40 g 1,4 0,7 - 2 2 1809
Maltose 0 g 2 1809
Sakkarose 2,60 g 2,6 0,4 - 4,8 2 1809
Sum disakkarider 4,00 g 1003
Raffinose 0 g 2 1809
Sum sukkerarter 7,00 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,031 0,0769 1809
C12:0 0,133 0,332 1809
C14:0 0,346 0,867 1809
C16:0 4,784 11,9 1809
C18:0 1,877 4,7 1809
C20:0 0,205 0,513 1809
C22:0 0,144 0,359 1809
C24:0 0,051 0,126 1809
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,044 0,11 1809
C16:1,n-7 0,091 0,228 1809
C18:1,n-7 0,517 1,29 1809
C18:1,n-9 9,207 23 1809
C20:1,n-11 0,143 0,357 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 20,128 50,4 1809
C18:3,n-3 2,166 5,43 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,569 18,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,002 25 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 22,294 55,9 1003
Sum fedtsyrer 39,865 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,166 5,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 20,128 50,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,248 1809
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 16,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby